SON DAKİKA
SON DEPREMLER

80 Kursiyere Sertifika

A- A+ PAYLAŞ

Kent Konseyi ile bazı kuruluşların işbirliği sonucu düzenlenen Bilgisayar İşletmenliği, Bilgisayarlı Muhasebe, İngilizce, Hızlı Okuma ve Ebru kurslarına katılan ve başarılı olan kursiyerlere sertifika verildi.

Kent Konseyi'nden konuya ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Kent konseyi, Malatya Yardım Gönüllüleri Derneği ve Halk Eğitim Merkezinin işbirliği ile düzenlenen, bilgisayar işletmenliği, bilgisayarlı muhasebe, ingilizce 1. kur, İngilizce 2. kur, hızlı okuma ve ebru kurslarının sertifika töreni Malatya Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Törene Malatya Belediyesi Başkan Vekili Ertan Mumcu, Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım, Yardım Gönüllüleri Derneği yönetim kurulu adına Araştırmacı-Yazar Adil Akkoyunlu, Motaş Genel Müdürü Hasan Alıcı, Fuarcılık Genel Müdürü Murat Nalçacı, Megsaş Müdür Yardımcısı Mücahit Marasalı ve kursiyerler katıldı

Yoğun Bir Katılım
Katılımın yoğun olduğu programda konuşan Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu: “Kurslara katılan bütün katılımcıları tebrik ediyorum, zira yaz aylarının verdiği sıcaklar vesilesi ile gündelik hayatta çeşitli sıkıntılar yaşanmasına rağmen Malatya Kent Konseyinin açtığı kurslara büyük bir kararlılık ve sabırla katıldınız. Günümüzde kalifiye insan olmak çok önemli. Bilgi çağında yaşadığımızı vurgulamak istiyorum. Hepimizin donanımlı bireyler olması kaçınılmaz. Okumanın, öğrenmenin, sertifika almanın sonu yoktur. Bu anlamda sosyal alanda donanımlı bireyler çıkarmaya gayret eden Malatya Kent Konseyine teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya Kent Konseyinin çalışmalarını önemsediklerini belirten Mumcu, Malatya Belediyesi olarak Malatya Kent Konseyinin çalışmalarını desteklediklerini ve bu çalışmalarının her zaman yanında olacaklarını vurguladı.

Konuşmaların ardından 6 kurs da eğitim gören toplam 80 kursiyerin sertifikaları takdim edilirken, kurslara eğitmen olarak vermiş oldukları destekten dolayı da kurs hocalarına teşekkür plaketleri verildi.

Malatya Kent Konseyinden alınan bilgiye göre Ekim ayında yeniden açılacak bazı kursların altyapılarının tamamlanmasının ardından başlatılacağı, bu bağlamda önümüzdeki günlerde konuyla ilgili bir basın açıklaması yapılacağı ve çeşitli duyuru araçları ile kamuoyu ile paylaşılacağı bildirildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız