SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'80 Öğretmen Ataması Yapılacak'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Merkez Mustafa Necati Anaokulu'nun ek binası törenle eğitime açıldı.

Sıtmapınarı'ndaki ek bina açılışına, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Numan Örnek, Mahmut Berk, Mehmet Boyraz, Nurettin Şahin, Okul Öncesi Bölümü Şube Müdürü Şinasi Fırat, Halk Eğitim Müdürü Hasan Özgür, Polis Amca İlköğretim Okul Müdürü Ramazan Şahin, Mustafa Necati Anaokulu Müdiresi Aysel Yüzer Okul öğretmen ve personeli katıldı.

Açılış öncesi konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, "Okul öncesi eğitimde Türkiye ortalamasının üzerindeyiz. İlimizde okullaşma oranların iyileşmesi okul ve sınıf ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla devlet vatandaş iş birliği içinde iyi bir çalışma yapıyoruz. Burada bugün okulumuz Mustafa Necati Anaokulu'na kazandırdığımız derslik ile çevreden yoğun talebe cevap verecektir. Daha şimdiden 270 öğrenciye sahip, çevre halkımıza hizmet verecek okulun idareci ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde bakanlığımız tarafından ilimize 80 anasınıfı öğretmeni ataması gerçekleştirilecek olmasıyla ilimizin büyük oranda eksiği giderilmiş olacaktır" dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek ek binanın açılışı gerçekleştirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız