SON DAKİKA
SON DEPREMLER

80 Proje Kabul Edildi

A- A+ PAYLAŞ

"Sosyal Riskin Azaltılması Projesi" olan SODES için Malatya'da 150 proje hazırlandığı ancak bunun 80 tanesini kabul edildiği belirtildi.

AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Malatya'da çeşitli kamu kurumları, belediyeler ve sivil toplum kuruluşlar tarafından hazırlanan SODES için 80 adet projenin kabul edildiğini ve kabul edilen projelerin revize edilen bütçelerinin 7 milyon 471 bin TL olduğunu bildirdi. Ölmeztoprak, "İldeki sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarının hazırladığı 150 projenin toplam tutarı 15 milyon TL idi. Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) Müsteşarlığı'ndan 150 adet projeden 80'i kabul edilmiştir. 80 projenin ilimize kazandırdığı SODES destek tutarı ise 7 milyon 471 bin TL'dir. Kabul edilen projelerin 12'si sivil toplum kuruluşlarına ait. 56 adet proje ise kamu kurum ve kuruluşlarına aittir. 3 tanesi Köylere Hizmet Götürme Birliklerine,2 tane İnönü Üniversitesi'ne,1 tane Malatya Ticaret Sanayi Odası'na,3 tane belediyelere ve 3 tanede il, ilçe ve özel idarelerine aittir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız