SON DAKİKA
SON DEPREMLER

80 Üniversiteli Çanakkale'de

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:23:19
80 Üniversiteli Çanakkale'de
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor Bakanlığıyla ortaklaşa yapılan "Şanlı Tarihimize Yolculuk" projesi kapsamında 80 üniversite öğrencisi Çanakkale haftası münasebetiyle ücretsiz olarak Çanakkale ve İstanbul gezisine götürüldü.

Gezi hakkında açıklama yapan Semerkand Malatya Vakıf Başkanı Ali Birgin," Gençlik Spor Bakanlığıyla ortaklaşa yaptığımız "Şanlı Tarihimize Yolculuk" projesi kapsamında 80 Üniversite öğrencimizi Çanakkale ve İstanbul gezilerine götürdük. Gençlerimize Çanakkale ruhunu aşılamak, ecdadımızın nasıl zaferle muzaffer olduklarını anlatmak için böyle bir proje hazırladık. Ezanlar susmasın, Bayraklar inmesin diye Allahu Ekber nidalarıyla kanlarının son damlasına kadar çarpışan atalarımızı tanımak ve tanıtmak bizlerin boynunun borcudur. Düşmanına yardım etmekten çekinmeyen bir millet, mazlumların tek ümididir! Çanakkale bir devrin batıp yeni bir tarihin yazıldığı mekândır. Çanakkale de olan savaş Türklerle değil, Allah’a ve dinine karşı yapılmış bir savaştı! İntikam alanların en hayırlısı Allah’tır! Çanakkale gezimizden sonra gençlerimizi İstanbul’a götürdük. İstanbul’un manevi fatihi olan Eyüp Sultan Hz.lerini ziyaret ederek İstanbul gezimize başladık. Gençlerimiz Yere Batan Sarnıcı, Sultan Ahmet Camii, Panorama 1453, Miniatürk’ü ziyaret ettiler. Öncelikle bize destek veren Gençlik Spor Bakanlığı, değerli bakanlarımız ve milletvekillerimizden Allah razı olsun. Gençlerimize Çanakkale’deki ruhu aşılamak, Şanlı Tarihimizi ve Ecdadımızı tanıtmak için böyle çalışmalar yapmaya devam edeceğiz”diye konuştu. 

Tarih kitaplarındaki soyut olarak kalan bilgiler bu gezilerle somutlaşma imkânı bularak bundan yararlanan öğrenciler, kendilerine Çanakkale’yi gezme ve görme imkânı sağlayan Semerkand Malatya Vakıf Başkanı Ali Birgin’e minnet duyguları ile teşekkürlerini ilettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız