SON DAKİKA
SON DEPREMLER

80'inci Toplantı Malatya'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:00:00
80'inci Toplantı Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Garanti Bankası tarafından 10 yıldır düzenlenen 'Garanti Anadolu Sohbetleri'nin 80'incisi 12 Haziran Salı günü Malatya'da yapılacak. 

Anemon Hotel'te saat 14.00'te başlayacak 'Garanti Anadolu Sohbetleri' toplantısını Dünya Gazetesi Başyazarı Osman Saffet Arolat yönetecek. Toplantının açılış konuşmalarını ise Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç yapacak. Toplantıya Malatya Valisi Ulvi Saran, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ile Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan'da katılacak. 

Malatya'nın Geleceği Konuşulacak

Malatya ekonomisinin gelişme alanlarının uzmanlar eşliğinde masaya yatırılacağı toplantıda, Fırat Kalkınma Ajansı Başkanı Fethi Altunyuva, Maliye Eksi Bakanlarından Tarımsal İklimleme ve Teknolojik Araştırmalar A.Ş. (TİKTA) Başkanı Zekeriya Temizel, Aile Şirketleri Danışmanlığı Başkanı Dr.Haluk Alacaklıoğlu ve Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kenan Kalı birer konuşma yapacak. İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Asaf Savaş Akat ise makro ekonomik veriler ışığında Malatya’nın bugünü ve geleceğini inceleyecek.

Panel bölümünde ise Malatya Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Dünya Gazetesi Başyazarı Osman Saffet Arolat ve Malatyalı gazeteci, Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar’ın katılımıyla genel bir değerlendirme yapılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız