SON DAKİKA
SON DEPREMLER

81. Şube Alanı Belediyeye

A- A+ PAYLAŞ

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Mehmet Buyruk Caddesi'ne cepheli olan 2. Ordu civarındaki Karayolları 81. Şube Şefliği yerinin yeşil alan olarak düzenlenmesi için Malatya Belediyesi'ne devredileceği müjdesini verdi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, beraberinde Malatya Valisi Ulvi Saran, AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık, İhsan Koca, Fuat Ölmeztoprak, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Belediyecilik hizmetlerinde Malatya'da çok güzel işler yapıldığını belirterek Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı tebrik eden Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Karayolları 81. Şube Şefliği yerinin de yeşil alan olarak düzenlenmesi kaydıyla Malatya Belediyesi'ne devredileceğini söyledi.

Yeşiltepe Gazi Mahallesi, Gazi Caddesi üzerinde bulunan ve güzel bir görüntü arzetmeyen 5. DDY İşletme Müdürlüğü'ne ait lokomotif bakım atölye yerinin yol genişletme ve peyzaj düzenleme çalışmasının Belediye ile müşterek yapılması hususundaki talebi ile ilgili de bir imar çalışması yapılmasını isteyen Bakan Yıldırım, "Demir yollarının da Malatya'nın da kazanacağı bir proje geliştirilebilirse gerekli yardım ve desteği veririz. Zira Malatya'nın merkezinde olan bu yerlerin bu olumsuz görüntüden kurtarılması lazım" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ulaştırma Bakanlığı olarak Malatya'ya yapılan yatırımlardan dolayı Malatyalılar adına Bakan Binali Yıldırım'a teşekkür etti. Hazırlanan Ulaşım master planı ve Valilikle birlikte başlatılan çevre düzeni planıyla uzun vadede Malatya'nın geleceğine yönelik çalışmalar yapıldığını kaydeden Başkan Çakır, yapılan altyapı, yol açma genişletme ve kaldırım düzenleme çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Çakır, "Semt konakları, taziye evleri, yaşam merkezleri, nikah sarayı gibi projelerimiz var. bunların temelini önümüzdeki aylarda atacağız" dedi.

Çakır, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a kayısı kristali ile tepsi içerisinde kuru kayısı hediye etti.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Belediye'yi ziyaretinin ardından, beraberindeki heyet ile birlikte Devlet Demiryolları'nın Yeşiltepe bölgesinde bulunan Lokomotif Bakım Atölyesi alanında incelemelerde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız