SON DAKİKA
SON DEPREMLER

814 Polisle Genel Denetim Yapıldı

0
Güncellendi - 2018-01-01 02:50:49
814 Polisle Genel Denetim Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye genelinde 9'uncusu gerçekleştirilen "Türkiye Güven Huzur" uygulaması kapsamında Malatya’da 5 bin 109 kişinin sorgusu yapıldı.

"Türkiye Güven Huzur" uygulaması kapsamında Malatya il merkez ive ilçelerde 21 sabit nokta ve 159 ekip ile birlikte toplam 814 polis görev aldı. Uygulamalar esnasında 2 tanede detektör köpek kullanıldı.

Uygulamalar esnasında toplam 5 bin 109 kişinin kimlik kontrolü yapılırken, haklarında yakalama kararı bulunan 21 şüpheli yakalandı, 5 şüpheliye ise idari işlem gerçekleştirildi. Uygulamada 2 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte 29 adet ise mermi elde edildi.

Uyguluma da toplam 172 adet işyeri kontrol edilirken, yasa ve yönetmenliklere göre eksiklikleri bulunan 4 işyerine idari ceza uygulandı.

Trafikte ise toplamda 598 adet araç ve sürücüsü kontrol edildi.  Kurallara uymayan 18 araç sürücüsüne toplam 9 bin 590 TL tutarında ceza kesildi, 1 araç ise trafikten men edildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız