SON DAKİKA
SON DEPREMLER

82 Kursiyere Sertifika

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:17:45
82 Kursiyere Sertifika
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MBŞT) tarafından verilen eğitimleri tamamlayan, 40 çocuk, 42 yetişkin olmak üzere toplam 82 kursiyer için sertifika töreni düzenlendi. MBŞT tarafından 4 yılda toplam 626 kursiyere eğitim sertifikası verilmişti. 

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay yaptığı konuşmada;  “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır, sanata ve gençlere büyük önem veriyor. Kendisinin direktifleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tiyatro kursuna gelen çocuklarımızı tebrik ediyor ve gelecekte inşallah başarılı bir şekilde bu öğrendiklerini hayatlarına aktarmalarını da bekliyoruz. Çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamak için çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından Daire Başkanı Gençay ile Sanat Etkinlikleri Şube Müdürü Coşkun Karaağaç tarafından 6. Dönem Uygulamalı Tiyatro kursu mezunlarına sertifikaları verildi. 

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Son dönemde verilen 42 sertifika ile birlikte toplamda 346 sertifika verildiği kaydedildi. Psikodrama ve Uygulamalı Çocuk Tiyatrosu 6. Döneminde de 40 çocuk sertifika aldı. Çocuk Tiyatrosunda bugüne kadarki 4 yıllık sürede toplam 280 kursiyerin sertifika aldığı belirtildi. Böylece MBŞT’den 4 yılda toplam 626 kişinin eğitim gördüğü ve kendilerine sertifika verildiği vurgulandı.Ayrıca törende, 3.Dönem Ses Eğitimi - Diksiyon kursu sertifikaları da verildi. Son dönemde verilen 21 sertifika ile birlikte toplamda diksiyon kursunda; bugüne kadar 60 kişiye sertifika verildiği belirtildi." ifadeleri kullanıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız