SON DAKİKA
SON DEPREMLER

82 Öğrenciye Teknoloji Paketi

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Malatya İl Müdürlüğü, 82 öğrenciye karne hediyesi olarak "Son Sürat Teknoloji Paketi" hediyesini törenle verdi.

Öğretmenevi'nde düzenlenen ödül törenine, Vali Halil İbrahim Daşöz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mücahit Fındıklı, Müftü Bekir Gerek, bazı daire amir ve müdürleri, Türk Telekom yetkilileriyle öğrenci ve veliler katıldı.

Törende konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, küçülen dünyanın artık internet ve bilgisayar nedeniyle sanal pazar durumuna geldiğini belirterek, "Eğitim ve bilim birinci önceliğimiz olmalıdır. Çünkü eğitim ve bilime önem veren 30 bin dolar gelir seviyesine sahip gelişmiş ülkeleri görüp de, hala 3-4 bin dolar gelir seviyesiyle insanları mutlu etme şansınız yoktur. Mutlu, rahat yaşamak istiyorsak, bilime ve eğitime önem vermeliyiz" dedi.

Teknolojinin önemi ve buna harcanan paraları anlatırken, 1993'den itibaren kullanılan cep telefonuna 80 milyar dolar harcandığını vurgulayan Vali, bir yıllık kayısı geliriyle ancak bir uçak alınabileceğini bildirdi. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, dağ başındaki köy okuluna kadar bilgisayar ve internetin götürüldüğünü söyleyerek, eğitime desteğinden dolayı Türk Telekom yetkililerine teşekkür etti.

Türk Telekom Malatya İl Müdürü Zeki Saraç da, ülke çapında 5 bin 470, Malatya'daysa 82 başarılı orta öğrenim öğrencisine karne hediyesi olarak bilgisayar, modem ve ücretsiz 3 ay ADSL kullanımından oluşan 'Son Sürat Teknoloji Paketi' hediyesini vermek için toplandıklarını kaydetti.

Türk Telekom'un, hediyesiyle öğrencilerin iletişim ve bilişim teknolojisini kullanarak başarılarını arttıracaklarına inandığını dile getiren Zeki Saraç, Türk Telekom olarak eğitime desteği sürdüreceklerini aktardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız