SON DAKİKA
SON DEPREMLER

9-0 İstifa Ettirdi

A- A+ PAYLAŞ
Lig başlamadan A takım Oyuncularının tamamı Kocaeli'nin diğer 2'nci Lig ekibi Körfez Futbol Kulübü'ne devredildiği için lige 17-18 yaşındaki gençlerde devam etmek zorunda kalan Kocaelispor'un Yeni Malatyaspor'a -0 yenilmesi, teknik direktör Ceyhun Güray'ın istifasına yol açtı.
 
Lig başlamadan A takım Oyuncularının tamamı Kocaeli'nin diğer 2'nci Lig ekibi Körfez Futbol Kulübü'ne devredildiği için lige 17-18 yaşındaki gençlerde devam etmek zorunda kalan Kocaelispor'un Yeni Malatyaspor'a 9-0 yenilmesi, teknik direktör Ceyhun Güray'ın istifasına yol açtı. 
 
Kapanma aşamasına gelince ağustos ayındaki olağanüstü genel kurulda son anda eksi futbolcularının yönetimi devralmasıyla kapısına kilit vurulmaktan kurtarılan Kocaelispor'un başına getirilen, 1980'li yıllarda Malatyaspor'da da top koşturmuş olan eski futbolcu Ceyhun Güray, görevini bıraktı. 
 
Yeşil siyahlı takımı maçlara yardımcısı olan Yalçın Kıldıran'ın hazırlayacağı bildirildi. Kocaelipor yönetiminin yarın basın toplantısı düzenleyeceği ve kulüpteki son durumla ilgili açıklamalarda bulunulacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız