SON DAKİKA
SON DEPREMLER

9 Aday Adayıyla Tanıtım

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçiminde Malatya için milletvekili aday aday olanların sayısının 21'e ulaştığı bildirildi. CHP'de bazı aday adaylarının da katılımıyla yemekli bir toplantı düzenlendi. Toplantıda aday adayları basına ve partililere tanıtıldı.

Yıldız Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen CHP'nin aday adayı tanıtım toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Hacı Demirhan, " Toplantımız tanışma amaçlı olup, seçim çalışmalarının takvimi, biçimi, önerileriniz ve katkılarınız konusundaki düşüncelerinizi almak ve çalışmalarımızı bu doğrultuda planlamak düşüncesindeyiz." dedi.

"Öncelikle çağdaş Türkiye'nin yaratıcısı Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerini ve kurucusu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi'ni, sonsuza kadar yaşatma konusundaki örgütsel çalışmalarımıza, aday adayı olarak katkı ve güç verdiğiniz için şükranlarımızı sunmak istiyorum" diyen Demirhan daha sonra şunları belirtti:

"İnanıyorum ki 23 Temmuz iktidarına yürürken, 22 Temmuz gece yarısına kadar sürecek olan çalışmalarımızın, son dakikasına kadar aday olan olmayan, seçilecek sırada olan ya da alt sıralarda yer alacak olan sizler;

Ülkemizin, çocuklarımızın, bağımsızlığımızın teminatı partimizin başarısı için el ele, gönül gönüle, kırgınlıkları bir yana bırakarak, bizimle birlikte olacaksınız. bunun yurtsever her insanın ödevi olduğunu belirtmek istiyorum.

Bu ülkenin kurucusu genel başkanımızın emanet ettiği Cumhuriyeti , vatanımızın bölünmez bütünlüğünü , bağımsızlığımızı, üniter devlet yapımızı korumak ve kollamak bizim namus borcumuzdur.

Yarın 25 mayıs 2007 ilçe ve köy gezilerimizi başlatmak üzere bu akşam buradayız. Hepinize başarılar diliyorum. Örgüt olarak sizlerin yanındayız. Lütfen siz de bizim elimizi bırakmayın. İktidara kadar durmak yok diyor, tekrar saygılarımızı sunuyoruz."

Aday adaylarından tanıtım toplantısına Cemal Laçin, Güzide Yıldırım, Hüseyin Karakuş, Muharrem Kılıç, Niyazi Ergin Gökçe, Selahattin Sarıoğlu, Veli Ağbaba, Yusuf Sürücü ve Yusuf Kenan Doğan katıldılar.

Tanıtım toplantısında CHP İl ve Merkez İlçe yöneticileri, İlçe yöneticileri ile CHP'li ilçe ve belde belediye başkanları da hazır bulundu.

Aday adaylarının isimleri tek tek okunarak partililere tanıtılırken, tanıtımın ardından aday adayları toplu resim çektirdi.

21 ADAY ADAYI..
CHP'ye aday adaylığı için başvuran 21 kişinin isimleri şöyle:

1- Ali Rıza Yücel,

2- Bilal Gökçe,

3- Cemal Laçin,

4- Ekber Topal,

5- Güzide Yıldırım,

6- Hüseyin Karakuş,

7- İlhan Deniz,

8- Muharrem Kılıç,

9- Niyazi Ergin Gökçe,

10- Rahmi Yüce,

11- Selahattin Sarıoğlu,

12- Veli Ağbaba,

13- Doç.Dr. Yalçın Karatepe,

14- Yusuf Sürücü,

15- Yusuf Kenan Doğan,

16- Zeki Çıplak,

17- Mevlüt Aslanoğlu,

18- Ekrem Dernek,

19- Hüseyin Çağatay,

20- Lalezar Mürşitpınar,

21- Neşe Erbahi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız