SON DAKİKA
SON DEPREMLER

9 Aydır Bu Kamyon O Evde!

0
Güncellendi - 2017-06-29 05:29:34
9 Aydır Bu Kamyon O Evde!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yaklaşık 9 ay önce yokuş indiği sırada freni patlayan, girdiği evde Suriye uyruklu hamile kadının ölümüne, 4'ü çocuk 6 kişinin yaralanmasına neden olan kamyon, yıkılma tehlikesi yüzünden hala binanın içinden çıkarılmadı.

Beydağı Mahallesi Mehmet Akif Caddesi'nde iki katlı evin alt katına çarpan ve kazanın yaşandığı günden bu yana duvarı ve kolonları yıkılan binadan çökme tehlikesi nedeniyle çıkarılamayan kamyonun akıbeti henüz netleşmedi.

Tahliye edilen evdeki kamyonun durumunun mahkemenin kararının ardından belli olacağı öğrenildi.

Evin sahiplerinden Mehmet Dinçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazayla ilgili hukuksal mücadelenin devam ettiğini söyledi.

Olayın üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen evin yalnızca çatı kısmı ve pencerelerinin söküldüğünü belirten Dinçer, "Kazanın üzerinden neredeyse bir yıl geçti. Mahkemenin kararından sonra yıkılacağı söyleniyor. Kamyonun burada, evin içinde beklemesini hiç kimse istemiyor. Gözümüzün önünde hem tehlike arz ediyor hem de o kazanın acısı hiç aklımızdan çıkmıyor." diye konuştu.

Beydağı Mahallesi'nde geçen yıl 8 Ekim'de Mustafa Cansız idaresindeki 44 NK 290 plakalı kamyon, refüjü geçtikten sonra taşlarla örülü bahçe duvarını aşıp 2 katlı evin alt katına girmiş, kazada Suriye uyruklu 7 aylık hamile Sena Avda yaşamını yitirmiş, eşi ve 4 çocuğunun yanı sıra kamyon şoförü yaralanmıştı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • şorikli yaşar (6 yıl önce)
    BEN OLSAM OTO PARK ÜCRETİ İSTERİM.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı baba (6 yıl önce)
    bu haberi kaç sefer yayınladın admin neyin peşindesin kaza olmuş allahtan gelmiş yapacak bişe yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 yıl önce)
    Trafik müzesi olsun falan diyorsunuz da oranın müzelik bir hali mi var? Daha adam akıllı bir yolumuz yok. Tecde yolunu parıl parıl aydınlatan belediye 12 yıldan beri ne düzgün bir aydınlatma ne de düzgün asfaltlı yol yaptı. Her yıl mutlaka ölümlü kaza yaşanıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (6 yıl önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    MALATYA MERKEZ İN tüm cadde ve ara sokakları BERBAT delik deşik. Bazen yama yapanlar işlerini adam akıllı yapmadan yarım bırakıp gidiyor daha da gelmiyorlar. Toki ye çıkarken aşağıdan başladılar ortalarda bıraktılar.Üst kalan kısıma uğrayan yok. TEDAŞ 8 ay oldu işi bitti gitti. ASFALT halen yapılmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (6 yıl önce)
    Trafik müzesi olarak kalması mantıklı
    0
    0
    Yanıtla
  • Cem (6 yıl önce)
    Malatyahaber, o mahalle Battalgazi belediye sınırları içine girmiyor mu ? Birkaç cümle deseydin keşke, ama demezsin. Tarafsız habere devam, yersen .
    0
    0
    Yanıtla
  • Dogrucu (6 yıl önce)Cem isimli kullanıcı yorumuna
    Ne alakasi var kardeşim. Konu hakkında yeteri kadar bilgi sahibi degil iseniz yorum yapmaya gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • 1 yıldan fazladır bu siteyi takip ediyorum, alakalı alakasız konuları dönüp dolaşıp ya büyükşehire ya Yeşilyurt a bağlıyor; fakat Battalgazi belediyesine toz kondurmuyor. Sizden ricam haberleri geriye doğru takip edin, belediyelere karşı kullandığı haber dilini göreceksiniz. Bu kamyon Yeşilyurt bölgesinde olsaydı haberi böyle vermezdi,
    0
    0
    Yanıtla
  • Anadolu ajansının haberine ek yapıp Battalgazi belediyesine çatmalarınımı istiyorsun anlamadım.Ayrıca senin savunduğun o iki belediyeyi bir denrek yönetiyor ondanmı arızaları çok acaba ne dersin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Müthiş tespit
    0
    0
    Yanıtla
  • sakın artık bazı evlatlarında işin içine girdiği darülyağmadan, bankamatek elamanı mücahitler,para karşılığı yapılan benzinlik imar değişiklerinden felan olmaasın.Çık çarşıya bak cem efendi millet hangi belediyeleri kimleri konuşuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELAHATTİN SARIOĞLU (6 yıl önce)
    Büyükşehir Belediye Başkanlığı veya Kültür Bakanlığı, kamyon sahibi, sürücü, ev sahibi ve hayatını kaybeden Suriyeli'in ailesi ve yaralananlarla masaya oturup, kaza, kamyon, kusur, maddi-manevi zarar konusunda anlaşarak bu evi İÇİNDEKİ KAMYONLA birlikte satın alıp, olmazsa kamulaştırıp Türkiye'de, belki dünyada da bir ilk olarak, trafik konusunda İBRET-İ ALEM İÇİN ve aynı zamanda turistik düşüncelerle 'TRAFİK MÜZESİ'ne çevirmelidir. İyi olmayacak şey değil dahası çok güzel olacak bir şey...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa! (6 yıl önce)
    Dokunmayin,gariban,komyona yatacak,yeri,yoktur Orada.uyusun
    0
    0
    Yanıtla