SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"9 Futbolcu Transfer Ettik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:10:33
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor'un Kulüp 2. Başkanı Barış Bingöl, transfer çalışmalarına hız verdiklerini ifade ederek, iç ve dış transferde 9 oyuncu ile sözleşme imzaladıklarını söyledi. 

Bu sezon işlerine daha ciddi baktıklarını dile getiren Bingöl, transfer çalışmaları kapsamında 14 oyuncu ile anlaştıklarını belirtti.

7-8 transfer daha yapıp, transferi noktalamak istediklerini kaydeden Bingöl, "Dış transfer çalışmaları kapsamında Çarşambaspor'dan orta saha oyuncusu Mehmet Doğan, Somaspor'dan Ufuk Şahan, Erganispor'dan kaleci Ahmet Özden, Tecdespor'dan Yunus Gezici ve Fatih Sakin ile sözleşme imzaladık. İç transferde ise Salih Yıldız, Harun Aytemur, Okan Gültekin ve Erkan Levent ile yeniden anlaştık" dedi.

Bingöl, Malatya yakışan iyi bir kadro kurmak istediklerini ifade ederek, "Bu sezon BAL Ligi'nde Malatya'yı en iyi şekilde temsil edip, hayalimiz olan 3. Lige çıkmak istiyoruz. Bu sene işimize daha ciddi bakıyoruz" diye konuştu.

Bingöl, Yeni Malatyaspor altyapısından da oyuncu alacaklarını belirterek, "Yeni Malatyaspor yönetimiyle bir görüşme yaptık. Yeni Malatyaspor altyapısından 1995 doğumlu bir kaç futbolcuyu kadromuza dahil etmeyi planlıyoruz. Bu anlamda bize desteklerini esirgemeyen ve yardımcı olan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bingöl, bayramdan sonra yeni sezon hazırlıklarına Malatya'da başlayacaklarını da sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız