SON DAKİKA
SON DEPREMLER

9. Kez Dönüyor mu?

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milli Eğitim Müdürü iken son olarak 3'lü kararname ile Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Hamza Doğuç, açtığı mahkemeyi kazanarak 9. kez yeniden görevine dönüyor.

Malatya Milli Eğitim Müdürü iken 8 kez görevden alınıp, mahkeme karaları ile 8 kez geri dönen, ancak son olarak 3'lü kararname ile Kilis Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Hamza Doğuç, Gaziantep İdare Mahkemesi'ne açtığı davayı kazanarak 9. kez İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne dönecek.

Doğuç'un avukatı Taner Karacaoğlu, "Hamza Doğuç'un Kilis Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yapılan atamanın iptal edilip, Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yeniden atanmasına ilişkin açtığımız davaya esastan karar verilerek, talebimiz kabul edildi" dedi.

Doğuç ise, karar ile ilgili olarak yorum yapamayacağını söyledi. Bu arada, Hamza Doğuç'un görevden alınması esnasında yerine 4 kez Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut atanmıştı. Bulut da bu gelişme üzerine 4. kez mahkeme kararı nedeniyle görevinden ayrılmış olacak.

Gelişme ile ilgili olarak bir açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, "Ben de sizin gibi böyle şeyler duyuyorum, ama dairemi gelmiş bir kağıt, bir evrak yok. Bana gelmiş yada intikal etmiş bir mahkeme kağıdı yok. Zaten konunun doğrudan benimle ilişkilendirilmesi de doğru olmaz" diye konuştu.

Doğuç, 7 Şubat 2006 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 3'lü kararname ile Kilis Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız