SON DAKİKA
SON DEPREMLER

9 Mahallede Alt Yapı Yenileniyor

0
Güncellendi - 2017-02-08 15:28:15
9 Mahallede Alt Yapı Yenileniyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içmesuyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 2.9 milyonluk yatırımla 9 Mahallemiz modern kanalizasyon ve içmesuyu alt yapısına kavuşuyor.

Dr. Özdemir: 31,7 km’lik Modern İçmesuyu ve Kanalizasyon Altyapı Yatırımı Yapılacak

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Malatya genelinde daha kaliteli bir altyapı için çalışmaların hızla ilerlediğini belirterek 9 Mahallenin sağlam altyapıya kavuşacağını söyledi. Dr. Özdemir, “Kuruluşumuzdan itibaren yapmış olduğumuz yatırımların tamamını Malatya’mızın 50 yılını planlayarak, ilerleyen yıllarda artan nüfus ile birlikte su kullanımının her geçen gün artması ve iklim değişikliği gibi nedenlerin oluşturacağı sıkıntıların önüne geçmek adına inşa ediyoruz. Bu kapsamda Darende’nin Günerli, Nurkuyusu, Ağılyazı, Hisarcık, Yenipınar; Yazıhan’nın Çivril; Doğanşehir’in Erkenek; Battalgazi’nin Hisartepe mahallelerine 21,5 km’lik kanalizasyon hattının yanı sıra Akçadağ’ın Dedeköy ve Yazıhan’ın Çivril Mahallelerine de 10,2 km’lik içmesuyu altyapı projesini tamamlayarak ihalesini gerçekleştirdik. Nisan ayı itibariyle, toplam maliyeti 2.9 milyon TL tutarında 31,7 km’lik altyapıyla beraber, birer adet 20 ve 30 tonluk içmesuyu deposu, 506 adet muayene bacası ve 277 adet parsel bacası çalışmalarına başlayacağız. 9 Mahallemiz modern bir altyapıya kavuşmuş olacak. İl sınırlarımız içinde bulunan tüm bölgelerimizin sağlam bir alt yapıya kavuşması için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Akpınarlı (7 yıl önce)
    Bu Maski denilen kurum keşke Hekimhan'ın Akpınar mahallesine de uğrasa. 25 yıllık içme suyu deposundan artık su içemiyoruz. Her türlü pislik ve haşere var suyun içinde. Yeni bir depo istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla