SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'9 Senede Ne Yaptınız?'

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesine bağlı belde ve köylerin yanı sıra merkezde Kiltepe Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan Saadet Partili adaylar ve yöneticiler, "milli görüş"ün tek temsilcisi olan partilerine oy verilmesini istediler.

SP'nin konuya ilişkin bülteni şöyle:
"KÖYLERDE..Saadet Partisi (SP)12 Haziran genel seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekili adayları Hatunsuyu, Hasırcılar beldeleri ile Toygar, Boran ve Alişar köylerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.   Esnafları tek tek gezen adaylar vatandaşlarla da bir araya geldi. Adaylar, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.   Öte yandan milletvekili adayları vatandaşlarla sohbet etti. Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayı Cumali Akça, vatandaşlara yaptığı konuşmada, “Cumali Akça, “Sandığa giderken Allah’ın hakkını gözetmemiz lazım” dedi.  Saadet Partisi İl Başkanı Osman Marasalı ise, “İster sakallı ol, istersen cübbeli ol zihniyetin ne olursa olsun Mekke’ye giden otobüse binersen Mekke’ye götürürüler. Roma’ya giden otobüse binersen Roma’ya götürürler. Biz bundan dolayı da giden ağabeylerimize üzülüyoruz. Belki veballeri artacak diye üzülüyoruz. Bu arkadaşlarımızın hangisi kötüydü? Hangisinin zihniyeti Libya’nın vurulmasına onay veriyor. Ama Başbakan söylediği için boyunlarını büküp, alkışlıyorlar. O yüzden sandığa giderken bu arkadaşlarımızı kurtaracak şekilde oy verelim” diye konuştu.  İl Başkanı Osman Marasalı ve milletvekili adayları Alişar Köyü’nde yaşayan 104 yaşındaki Hacı Mehmet Mutlu’yu da ziyaret etti. 
KİLTEPE'DE..Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi (SP) 12 Haziran seçimleri öncesinde mahalle ziyaretlerini sürdürerek, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.   Saadet Partisi, mahalle ziyaretleri kapsamında Kiltepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle ziyaretinde bir konuşma yapan Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayı Cumali Akça, “Türkiye’deki 60 tane parti arasında hiçbir fark yok. Tek bir fark var birisi a diyor, birisi b diyor, birisi c diyor. Ama milli görüş farklı. Bu nedenle biz ve diğerleri dedik. Dostlar vallahi bu horoz dövüşü. Bakın televizyonlara Kemal Kılıçdaroğlu bir şeyler söylüyor, Tayyip bey bir şeyler söylüyor. Bugünlerde de kaset olayı meydana çıktı. İnsan Allah’ta korkar. Bu zinayı siz serbest etmediniz mi? Zinayı siz serbest ettiniz, onlarda zina yapıyorlar. Günahlarına sizde ortaksınız. Dostlar Allah rızası için sizde onların günahına ortak olmayın. Onun için dostlar hakikaten elinizi vicdanınıza koyun 9 yıldır Müslümanlar adına, İslam adına, Türkiye’de ne yapıldı Allah aşkına?” dedi.  Saadet Partisi İl Başkanı Osman Marasalı ise, “Malatya milletvekilleri huzurunuza geldikleri gün 9 sene Malatya için, memleket için, millet için, Müslümanlar için ne yaptınız? Her zaman söylüyoruz 9 senede 9 tane hizmet yapmışlarsa, vereceğimiz oylar kendilerine helal olsun. Ama 9 senede 9 tane hizmet sayamazlar” diye konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız