SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"9" Şiddetinde Yankı

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatya Spor'un, deplasmanda Kocaelispor karşısında elde ettiği tarihi galibiyet ve bir zamanlar Türk futbolunda söz sahibi olan ev sahibi takımın düştüğü durum basında büyük yankı buldu.

İşte o yankılar..

* 2 KUPALI KOCAELİ DAĞILDI (Habertürk)

Türk futbolunun köklü ekiplerinden Kocaelispor, sahasında Malatyaspor'a 9-0 yenilerek ağır bir mağlubiyet aldı. 
 
Yaşadığı maddi imkansızlıklar nedeniyle eski futbolcularıyla mücadele eden Kocaelispor, sahasında konuk ettiği Yeni Malatyaspor'un bozgununa uğrarken, deyim yerindeyse dağıldı!
 
Ligde son sırada bulunan Kocaelispor, Mehmet Şen(3), Hüseyin Kar(2), Cihan Yeşilırmak(2), Erdi Bakırcı, Seçkin Getbay'ın gollerine engel olamadı ve taraftarı önünde sahadan 9-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.
 
* EFSANENİN ÇÖKÜŞÜ (Hürriyet)

Bir zamanlar Süper Lig'de fırtınalar estiren hatta yakın tarihte Galatasaray'ı deplasmanda 5-2'lik skorla yenen Kocaelispor, şimdilerde mücadele ettiği Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Yeni Malatyaspor'a 9-0'lık skorla mağlup olarak adeta hezimete uğradı.
 
Tarihinde Avrupa tecrübesi, Türkiye Kupası gibi birçok başarı bulunan yeşil-beyazlı ekip zor günler yaşıyor. Bir süre önce maddi imkansızlıklar nedeniyle eski futbolcularının sahip çıktığı Kocaelispor, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta oynadığı Yeni Malatyaspor maçında adeta gol yağmuruna mağruz kaldı.
 
* MALATYA KÖRFEZ'E 9 DOĞURTTU (Sabah)
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, Yeni Malatyaspor, Kocaelispor'u deplasmanda, 9-0 yendi..
 
* KOCAELİSPOR '9' DOĞURDU (Fotomaç)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, Yeni Malatyaspor, Kocaelispor'u deplasmanda, 9-0 yendi.  Geçen sene Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi 2-1 yenerek dikkatleri üzerine çeken Yeni Malatyaspor, aldığı bu sansasyonel sonuçla bu sezonki ilk üç puanına ulaştı. 
 
* YENİ MALATYA GOL ATMAYA DOYAMADI (İnternetspor)
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, Yeni Malatyaspor, Kocaelispor'u deplasmanda, 9-0 yendi. 

 
* BİR ZAMANLAR ARSENAL'İ DEVİREN KOCAELİ YENİ MALATYA'YA 9-0 YENİLDİ (StarGündem)

10 yıl önce İngiliz devi Arsenal'i 4-1 gibi farklı bir skorla yenen Kocaelispor, Spor Toto 2. Lig'i Beyaz grupta karşılaştığı Yeni Malatyaspor'a 9-0 yenilerek tarihinde bir ilki yaşadı.
 
* KOCAELİ'YE EZİYET!. (Ajansspor.com)

2.Lig Beyaz Grup'ta Kocaelispor, Yeni Malatyaspor'u ağırladı. Büyük sıkıntılar içindeki puansız Körfez ekibi, tam 9 golle yıkıldı...

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız