SON DAKİKA
SON DEPREMLER

9 Silah, 3 Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, silah ticareti yaptıkları gerekçesiyle 3 şahsı, 7 adet tabanca ve 2 adet av tüfeğiyle yakalayarak gözaltına aldı.

Operasyonla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nce şu açıklama yapıldı:

"Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizin silah ticaretine yönelik olarak yapmış oldukları istihbarı çalışmalar sonucu;

Bir kısım şahısların silah ticareti yaptıkları, temin etmiş oldukları silahları ilimizde para karşılığında sattıkları şeklinde bilgiler elde edilmesi üzerine Malatya C.Başsavcılığının talimatları üzerine;

17/04/2008 günü ekiplerimizce eş zamanlı olarak şahısların işyerlerine ve ikametlerine Malatya yapılan operasyon kapsamında toplam:
- 7 (yedi) adet değişik çap ve markalarda ruhsatsız tabanca ve bunlara ait şarjörler
- 2 adet ruhsatsız av tüfeği,
- 41 adet çeşitli tabancalara ait çeşitli çaplarda fişekler
- 6136 SKM kapsamında 3 adet çeşitli ebatlarda kesici aletler
- Silah ticareti ile alakalı notların tutulduğu defter ele geçirilmiş, olayla ilgili olarak C.K, ME.K. ve H.B. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmışlardır.

Şüpheliler haklarında 6136 SKM suçundan hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte 18/04/2008 günü Malatya C.Başsavcılığına sevk edilmişlerdir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız