SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'9 Tane Hizmet Sayamadılar'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi, 12 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Beydağı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Çalışmalara ilişkin SP basın bülteni şöyle:

"Saadet Partisi Malatya teşkilatı ve milletvekili adayları mahalle toplantılarına hız kesmeden devam etti.

Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi, 12 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Beydağı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Saadet Partisi İl Başkanı Osman Marasalı ve Saadet Partisi Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Asiltürk’ü vatandaşlar büyük bir coşkuyla karşıladı. Çocuklar, milli görüşü “Saadet gelecek, zulüm bitecek” sloganıyla karşıladılar.

Vatandaşların yoğun ilgisi altında bir konuşma yapan Saadet Partisi İl Başkanı Osman Marasalı, 12 Haziran seçimlerinin olmak ya da olmamak kadar büyük önem taşıdığını kaydetti.

Marasalı, ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılara ve ahlaki çöküşe temas ederek, “12 Haziran seçimleri kapsamında İlçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle geziyoruz. Halkın gündem maddesinin; ekonomik sıkıntılar, işsizlik, geleceğe güvenle bakamama, çocuklarının geleceğinden emin olamama ve terör sorunu olduğunu görüyoruz. Ama gelin görün ki, akşam haber bültenlerinde gözlerimiz önüne pembe bir tablo konuluyor. Zannedersiniz ki, ya burası Türkiye değil ya da bunların bahsettiği Türkiye’de biz yaşamıyoruz. Caddelerde, sokaklarda “Hayaldi gerçek oldu”, “oy verin istikrar sürsün Türkiye büyüsün” yazıları var. O kadar ilginç şeyler söylüyorlar ki, 9 senede 9 tane hizmet sayın dedik, 9 tane hizmet sayamadılar, 9 tane hayal yazdılar. Maliye Bakanı daha dün sanki muhalefet temsilcisi gibi “Cari açık bizi ürkütüyor” diyor. Beyefendi sen bu ülkenin Maliye Bakanısın, bunun önündeki engelleri sen kaldıracaksın. Yarın sandığa giderken, sadece kendiniz için değil şurada el sallayan gül yüzlü güzel çocuklar için oy verin” dedi.

Saadet Partisi Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Asiltürk ise, “Bu mahallede birçok toplantı yaptık. Bu mahallenin bir acısı, bir derdi, bir sıkıntısı vardı. Devlet demişti ki, “Biz buradaki evleri alacağız. Yerine kentsel dönüşüm adı altında yeni binalar yapacağız.” Ama öyle fiyatlar vermişlerdi ki, buradaki insanlara zulümdü. Biz o gün Saadet Partisi olarak “bu yanlıştır. Eğer kentsel dönüşüm yapılacaksa, her eve bir ev karşılık olarak verilecek. Bir farkı olmayacak. Ya da kentsel dönüşüm buradan çıkarılacak, buraya imar izni verilecek. Vatandaş istediği müteahhide verecek ve karşılığında ev alacak” dedik. Biz bunu deyince, buraya 2 yıldır zulmeden AKP’nin etekleri tutuştu. TOKİ Başkanını getirdiler. Telefonla bir ev toplantısına bağladılar. Ve sizleri inandırdılar ki, bu mahalle halkı AKP’ye yüzde 73 oy verdi. Mahalli seçimlerden sonra tam 2 yıl 2 ay geçti. Bu süre zarfından Allah için söylüyorum sizlere TOKİ ile ilgili en ufak bir gelişme oldu mu? O gün verilen sözlerden kaç tanesi, hangisi tutuldu? Bunu vicdanlarınıza sorun. Bu seçimler, illaki ben bunları başımda tutacağım seçimleri değil. Seçildikten sonra hayra motor, şerre fren olacak ve bu memlekette geçmişte çok hizmetleri olan bir milli görüş partisi olan Saadet Partisi de gerçekten çok çalışıyor ve neticede insanlarımız geçişte verdikleri desteği verecekler. Oy kullanırken elimizi vicdanımıza koyacağız. CHP iktidara gelmesin diye AKP’ye oy vermeyeceğiz. CHP bu ülkede değil iktidar, iktidar ortağı bile olamaz. Yüzde 99’u Müslüman olan bir ülkede benim başörtümle, benim inancımla, benim yaşantımla savaşan siyasi parti değil iktidar, iktidar ortağı bile olamaz. Ama bizi onunla korkutuyorlar. Onunla korkutarak, kendilerine oy devşirmeye çalışıyorlar” diye konuştu.

Öte yandan Saadet Partisi Malatya milletvekili adayları ve parti il teşkilatı Pazar esnafını gezerek, vatandaşları selamladı. Pazar esnafı, adaylara yoğun bir ilgi gösterdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız