SON DAKİKA
SON DEPREMLER

9 Üniversite Takımı Yarışıyor

A- A+ PAYLAŞ

Üniversitelerarası 1.Lig Basketbol Grup Birinciliği İnönü Üniversitesi'nde başladı. İnönü ile birlikte 9 üniversitenin bayan ve erkek takımlarının mücadele ettiği karşılaşmalar 23 Nisan'da sona erecek.

Organizasyonla ilgili olarak İnönü Üniversitesi'nden şu açıklama yapıldı:

"Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Üniversitelerarası 1.Lig Basketbol Grup Birinciliği müsabakaları üniversitemizin ev sahipliğinde başladı.

Aksaray, Atatürk, Amasya, Cumhuriyet, Dicle, Gaziosmanpaşa, On dokuz Mayıs, Karadeniz Teknik ve İnönü üniversitelerinin bayan ve erkek takımlarının katıldığı birincilik müsabakaları açılış törenine Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Süheyla Ünal, daire başkanlarımız ve öğrencilerimiz katıldılar.

Törende konuşma yapan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu temsilcisi Ünal Aydoğan, İnönü Üniversitesinin sahip olduğu spor tesisleriyle Türkiye’nin diğer üniversitelerine örnek olduğunu ve 2009–2010 akademik yılında ev sahipliği yaptığı birçok organizasyondan dolayı aldığı ödülleri sonuna kadar hak eden bir üniversite olduğunu kaydetti. Sporun ve spor bilincinin üniversitelerde her geçen gün daha da yaygınlaştığını belirten Aydoğan, böylesine güzel organizasyonlarla üniversite gençliğinin sporla daha fazla ilgilenmelerini sağlamaya çalıştıklarını ifade ederek emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik ise yaptığı konuşmada üniversitelerini temsilen müsabakalara katılan öğrencilere seslenerek, yarışmalarda başarı kazanmanın önemli olması kadar, farklı üniversitelerden öğrencilerle kardeşçe yaşama ve bir araya gelerek güzel bir fotoğraf oluşturma bilincinin yerleşmesinin de önem arz ettiğini belirtti.

Açılış töreninin ardından 19–23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Üniversitelerarası 1.Lig Basketbol Grup Birinciliği müsabakaları başladı. Açılış maçı Amasya ve Atatürk Üniversiteleri erkek basketbol takımları arasında oynandı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız