SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"90 Dakika Destek Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:39:48
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un idari menajeri Selçuk Günaydın, bir üst lige çıkma adına Balıkesirspor maçının büyük önem teşkil ettiğini söyledi. 

Günaydın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, galibiyete ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. Grup lideri Balıkesirspor ile yarın yapacakları maça takımın yoğun tempoda hazırlandığını anlatan Günaydın, zorlu maçta taraftarlardan 90 dakika boyunca takımı desteklemelerini istedi. 

Maçın önemine dikkati çeken Günaydın, ''Bir üst lige çıkma adına Balıkesirspor maçı çok büyük önem teşkil ediyor. Elimizden geldiği kadar sakin bir şekilde bu maçı atlatmayı planlıyoruz. Bütün hesaplarımız bu yönde. Panik yapan takımın kaybedeceği düşüncesindeyim'' dedi. 

Futbolcuların üzerinde büyük bir baskı olmaması için çaba sarf ettiklerini dile getiren Günaydın, oyuncuların maçın öneminin farkında olduklarını belirterek, ''Seyri güzel bir maç bizi bekliyor. Balıkesirspor da bu maçı aşırı derecede ciddiye alıyor. Sonuçta onların da en ciddi gördükleri rakip biziz'' ifadelerini kullandı. 

İnönü Stadı'ndaki karşılaşma saat 13.30'da başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız