SON DAKİKA
SON DEPREMLER

‘90 Gün’ Projesi...

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:53:45
‘90 Gün’ Projesi...
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Şükrü Özdemir, Malatya’nın Arapgir ilçesinde ’90 Gün’ projesi kapsamında hasta ziyaret etti.

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından ‘90 Gün’ projesi adıyla başlatılan proje kapsamında daha etkin bir yönetim sağlamak, hasta ve sağlık çalışanlarının memnuniyetini artırmak hedefleriyle hayata geçirilen çalışmalar çerçevesinde Malatya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Şükrü Özdemir ve Arapgir Ali Özge Devlet Hastanesi Başhekimi Bahar Dağ Can, Arapgir Ali Özge Devlet Hastanesi’nden taburcu edilen kronik böbrek yetmezliği hastası Memnune Uludağ’ı evinde ziyaret ederek, sunulan sağlık hizmetini sordu.

Uzman Dr. Şükrü Özdemir, “90 Gün’ projesinin sosyal bir proje olduğunu, hasta ziyaretleriyle taburcu edilen hastaların görüşünün ve önerisinin alındığını belirterek “Hastaların gözünden hastanelerimizi görmek istiyoruz. Hastaların bakışı farklı, bizim bakışımız farklı. Hastaların görüşünü almak bizim için değerli. Arapgir Ali Özge Devlet Hastanesi’nde çok güzel bir ekibimiz var, vatandaşlara hizmet veriyor. Bize düşen, bize bildirilen ihtiyaçları zamanında ve uygun şekilde temin etmektir” dedi.

Arapgir Ali Özge Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Bahar Dağ Can ise, “ İnsan sağlığıyla uğraşıyoruz. Bu nedenle hizmet ettiğimiz insanların görüşü ve hizmet ile ilgili algıları bizim için önemli. Kurum olarak daha kaliteli ve etkili bir hizmet sunmak adına bir takım çalışmalarımız oldu ve olmaya devam ediyor. Her ne kadar daha iyiye gittiğimizi düşünsek de hastalarımızın duygu ve düşüncelerini göz ardı edemeyiz. Eksikliklerimizi hastalarımızın gözüyle görmemiz, onlardan fikir almamız bizi daha iyi bir seviyeye taşıyacaktır. 90 gün çalışması kapsamında yaptığımız bu ziyaretler, hastalarımızın memnuniyeti yanında bize de yol gösterici oluyor” diye konuştu.

Arapgir Ali Özge Devlet Hastanesinde tedavi gören Memnune Uludağ ve eşi Hacı Uludağ ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Memnune Uludağ herhangi bir şikayeti olmadığını, doktor, hemşire ve diğer hastane personelinin ilgi ve alakasından memnun kaldığını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız