SON DAKİKA
SON DEPREMLER

92'lik Yaramaz!

A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman'da 92 yaşında yaşlı bir ninenin neden olduğu kazada mucize bir kurtuluş gerçekleşti.

Adıyaman-Malatya Karayolu Koçalı mevkiinde akıllara durgunluk veren bir kaza meydana geldi. Şoförlüğü olmayan ve ayakta durmakta bile güçlük çeken 92 yaşında ki İ.A isimli yaşlı nine otomobilin direksiyonuna geçip, kontağı çevirince 'Ancak Türkiye'de olur' dedirten kaza meydana geldi.

Bahçeye çocukları ile birlikte gelen yaşlı nine, çocukları bahçede çalışırken yol üzerinde bulunan otomobilin direksiyon bölümüne geçti. Kontağın üzerinde bulunan anahtarı çevirince, viteste bulunan otomobil hareket etti.

Otomobilin hareket etmesiyle birlikte panikleyen yaşlı nine neye uğradığını şaşırarak, otomobili yaklaşık 30 metre yükseklikteki uçuruma doğru sürdü. Otomobil uçurumun ucunda bulunan tek ağaca çarpınca, mucize eseri uçmadı. Otomobilin tek bir ağaca tutunarak, aşağı düşmemesi vatandaşları şaşkına uğrattı.

Yaşlı kadının kaza sonrası otomobil içersinden çıkartılmasıyla, otomobil kamyonun arkasına halatla bağlanarak bulunduğu yerden çekildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız