SON DAKİKA
SON DEPREMLER

94 Park Hizmete Sunuldu

0
Güncellendi - 2017-11-07 20:29:00
94 Park Hizmete Sunuldu
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, her mahalleye dinlence ve yeşil alanlar kazandırarak özellikle çocukların doyasıya eğlenecekleri oyun alanlarının sayısını arttırmaya özen gösterdiklerini ifade ederken, 3,5 yıl içerisinde tasarımları ve mimari yapılarıyla dikkat çeken revize ve yeni park çalışmalarında toplamda 94 tanesinin hizmete sunulduğunu söyledi.

ŞEHİT MUSTAFA YELİ PARKINDA BAYRAK MOTİFLİ ÇİÇEK BAHÇESİ YAPILACAK

Huzurevinin yan tarafındaki 8 bin 465 metrekare alan üzerine inşa edilecek Şehit Mustafa Yeli Park alanında başlatılan çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Polat, ilçedeki yeşil alanları ve kişi başına düşen yeşil miktarını artırmaya çalıştıklarının ifade etti.

“PARKIMIZ BÖLGEYE FARKLI BİR HAVA GETİRECEK”

Kent estetiğine değer katacak sosyal yaşam alanlarına bir yenisini daha ekleyeceklerini belirten Polat, “Terör operasyonunda hayatını kaybeden kahramanımız Şehit Mustafa Yeli’nin ismini verdiğimiz park projemiz yeşil alanları ve hizmet bölümleriyle bölgeye farklı bir hava getirecek. Parkımızın 6 bin 400 metrekaresini yeşil alan olarak ayıracağız, diğer alanlarda ise bayrak motifli çiçek bahçesi, süs havuzu, çocuk oyun grupları, fıtness aletleri, cep otoparklarımız ve yürüyüş alanları olacak. Vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layıktır. İnsanlarımızın yeşil ortamlarda vakit geçirmeleri için gerekli çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ZAHİD (6 yıl önce)
    Parklarda bulunan ticarethaneler için ihale mi yapacaksınız yoksa her zamanki gibi...
    0
    0
    Yanıtla