SON DAKİKA
SON DEPREMLER

959 Bin Metrekare Asfalt

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:12:12
959 Bin Metrekare Asfalt
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından geçen yıl toplam yaklaşık 8 milyon TL harcama ile 959 bin metrekare asfalt yapıldığı bildirildi.

Belediye Basın Müdürlüğü tarafından verilen bilgide, 2013 yılında en çok asfalt serim ve yama işlemi 101 bin metrekare ile Yeşiltepe bölgesinde gerçekleştirilirken; başta Çavuşoğlu, Hoca Ahmet Yesevi, Fırat ve Çöşnük mahalleleri olmak üzere, şehrin değişik birçok mahallesinde asfaltlama çalışmaları yapıldı.

Kozluca, Orduzu ve Bostanbaşı Belediyeleri ile Çevreyolunda da asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Malatya Belediyesi tarafından 2013 yılında Çevreyolunda 36 bin, Orduzu Belediyesi sınırları içerisinde 15 bin, Bostanbaşı Belediyesi sınırları içerisinde 25 bin, Kozluca Belediyesi sınırları içerisinde de 16 bin metrekare asfaltlama yapıldı.

2013 yılında yoğun bir asfaltlama çalışması yapan Malatya Belediyesi, 2012 yılına göre çalışmalarını yüzde 32 dolayında artırdı.

2012 yılında Malatya genelinde 728 bin metrekare asfaltlama çalışması yapılırken, 2013 yılında ise 959 bin metrekare asfaltlama çalışması gerçekleştirildi.

Malatya Belediyesi, 2013 yılında yaptığı 959 bin metrekarelik asfaltlama için toplam 335 bin 356 ton asfalt kullandı. Bu miktarın 55 bin 923 tonu yama yapımında, 279 bin 433 tonu ise finişerle sıcak asfalt seriminde kullanıldığı kaydedildi.

335 bin 356 ton asfalt malzemesinin toplam maliyeti ise 7 milyon 946 bin lira civarında.

Asfalt malzemesinin yanı sıra, taşıma ve serim işlemlerini kendi tesis ve personelleriyle gerçekleştiren Malatya Belediyesi, son yıllarda kurduğu tesis ve aldığı araç, gereç ve iş makineleriyle asfalt altyapısını önemli ölçüde güçlendirmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız