SON DAKİKA
SON DEPREMLER

9'uncu Grupta Mücadele Edecek

0
Güncellendi - 2017-11-22 00:49:13
9'uncu Grupta Mücadele Edecek
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni sezonda 9.Grup’ta mücadele edecek.

  2017-2018 sezonu Kadınlar 3. Ligi, 2 Aralık 2017 Cumartesi günü oynanacak müsabakalar ile başlayacak. Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni sezonda 9.Grup’ta bir üst lige çıkabilmek için mücadele edecek.

  Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) organize ettiği Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig’inde 16 grupta, toplamda 98 takım mücadele edecek. Sezon sonunda gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar play-off turuna çıkmaya hak kazanacak. Play-off'lar bölgesel olarak 1-4, 5-8, 9-12, 13-16. grupların eşleşmeleri çerçevesinde belirlenecek. Play-off'ların birinci turunda grup birincileri grup ikincileri ile eşleşecek. Aynı gruptan gelenler ilk turda karşılaşmayacak.

  3.Lig’de ilk iki sezonda play-off oynayan ancak geçen sezon aynı başarıyı tekrarlayamayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 9.Grup’ta yer aldı. Malatya Bayanlar Spor Kulübü grupta Adıyaman Beden Eğitimi Öğretmenler Spor, Diyarbekirspor, Elazığ Bordo Atletik Spor, MAKAM Spor ile Şanlıurfa Gençlik ve Spor takımlarıyla karşı karşıya gelecek.

  Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Biz uzun süreden beri yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Yaşadığımız sıkıntılara karşın sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. 3. Lig’de üst üste iki sezon play-off oynadık ancak 2.Lig’e yükselme başarısını gösteremedik. Geçtiğimiz sezon ise transfer yapmadan, altyapıdan yetiştirdiğimiz çocuklarımızla ligde mücadele verdik. Amacımız Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

  Çelebi, haftada 4 gün antrenmanlara devam ettiklerini belirterek, “Birkaç oyuncuyu denemeye aldık. Transferde çalışmalarımız devam ediyor. Gündemimizde olan oyuncular var. İyi bir kadromuz var. Bu sezon inşallah bizim adımıza iyi geçer” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız