SON DAKİKA
SON DEPREMLER

A.Alanya- EYMS Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2017-11-16 19:18:27
A.Alanya- EYMS Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 12.haftasında görev yapacak hakemler açıklandı. Buna göre, 19 Kasım Pazar günü 14.00’da Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Süper Lig Hakemi Halis Özkahya yönetecek.

  Süper Lig’de 12.hafta heyecanı yarın oynanacak olan Beşiktaş-Teleset Mobilya Akhisarspor maçıyla başlayacak, 20 Kasım’da oynanacak olan Kardemir Karabükspor-Kasımpaşa maçıyla sona erecek.

  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Süper Ligin 12.haftasında görev yapacak hakemleri açıklandı. Maçlarda görev yapacak hakemler şöyle:

17 Kasım Cuma

20.00 Vodafone Park Beşiktaş-Teleset Mobilya Akhisarspor/Serkan Çınar

18 Kasım Cumartesi

14.00 Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu Bursaspor-Göztepe/Mete Kalkavan

16.30 Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Atiker Konyaspor-Antalyaspor/Bülent Yıldırım

19.30 3.İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı Medipol Başakşehir-Galatasaray/Ali Palabıyık

19 Kasım Pazar

14.00 Bahçeşehir Okulları Stadyumu Aytemiz Alanyaspor-Evkur Yeni Malatyaspor/Halis Özkahya

14.00 Ankara 19 Mayıs Stadı Gençlerbirliği-Kayserispor/Fırat Aydınus

16.30 Şenol Güneş Spor Kompleksi Trabzonspor-Osmanlıspor Futbol Kulübü/Ümit Öztürk

19.30 Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Fenerbahçe-Demir Grup Sivaspor/Yaşar Kemal Uğurlu

20 Kasım Pazartesi

20.00 Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı Kardemir Karabükpor-Kasımpaşa/Halil Umut Meler

EYMS-ALANYA MAÇI PAZAR GÜNÜ

  Süper Ligin 12.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, 19 Kasım Pazar günü 14.00’da Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Rize Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Mehmet Kısal ile Bursa Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmada, İstanbul Bölgesi’nden A Klasman Hakemi Tugay Kaan Numanoğlu ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ertan (6 yıl önce)
    Buzdolabi yönetecek yani
    0
    0
    Yanıtla