SON DAKİKA
SON DEPREMLER

A.Alanya Memnun.. "1 Puan Bizim İçin İyi"

0
Güncellendi - 2019-04-14 19:24:06
A.Alanya Memnun..
A- A+ PAYLAŞ

Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın cezası nedeniyle Aytemiz Alanyaspor’u sahaya çıkaran yardımcı antrenörü Murat Şahin, “Bugün ki atmosfere baktığımızda alınan 1 puan bizim için iyi. Beşincilik mücadelesi olan bir maçtı, iki tarafta da birer puanla ayrıldı. Bundan sonra kalan 6 haftada kendimize yukarılarda bir yer arıyoruz. Bunun için de mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın cezalı olması nedeniyle takımın başında sahaya çıkan Şahin, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Maçın genelinde çok enteresan bir maç oldu. Maçın başları bizim için çok zordu birinci, ikinci penaltı, kırmızı kart yedik. İlk yarı oyun sistemimizde özellikle orta sahada sıkıntılar yaşadık, pozisyonlar verdik. Kırılma anları vardı aba on kişi elimizden geleni yapmaya çalıştık” dedi.

1-1’den sonra on kişi kaldıklarını ve savunma yaptıklarını kaydeden Şahin, “İlk yarı oyun sistemimizde özellikle orta sahada sıkıntılar bazı yaşadık, pozisyonlar verdik. Maçın kırılma anları vardı ama on kişi elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. 1-1'i yakaladıktan sonra maç bizim için savunma ağırlıklı olmaya başladı. Çocuklar ekstra atılan arkadaşları için biraz daha fazla mücadele ettiler. 80. dakikadan sonra maçı lehimize çevirecek bir pozisyon da yakaladık. Bugün ki atmosfere baktığımızda alınan 1 puan bizim için iyi. Beşincilik mücadelesi olan bir maçtı, iki tarafta da birer puanla ayrıldı. Bundan sonra kalan 6 haftada kendimize yukarılarda bir yer arıyoruz. Bunun için de mücadelemize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Şahin, bir gazetecinin, ‘Penaltı pozisyonları için ne diyeceksiniz?’ sorusuna, “İlk pozisyonda hakem bile 4 dakika sonra VAR’a gitti. Çözmekte zorlandı. Yüzde 50-50 pozisyondu. Verse de olur, vermese de olurdu. İkinci penaltı Ceyhun’un yaptığı gereksiz bir hareketti. Sarı kartı olan bir oyuncunun bunu yapması doğru değildi. Hakem tutuk maç yönetti. Futbolda var, hakemlerde insan. VAR pozisyonları bu kadar inceleyip, penaltıyı vermesi doğru değil. 4 dakika izleyip, dönüp penaltıyı vermek bence olmuyor” cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kara44 (5 yıl önce)
    Alanyaya Yazik Oldu..
    0
    0
    Yanıtla