SON DAKİKA
SON DEPREMLER

A Milli Takıma Bir Malatyasporlu

A- A+ PAYLAŞ

A Milli Futbol Takımı'nın 1 Mart Çarşamba günü İzmir Atatürk Stadı'nda Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı özel maçın kadrosu ve programı açıklandı. Uzun yıllar sonra ilk kez A milli takıma bir Malatyaspor'lu futbolcu davet edildi. Bu futbolcu, Bilal Kısa..

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 26 Şubat Pazar akşamı saat 17.00'de İzmir Crown Plaza Otel'de toplanacak A Milli Takım, 27 Şubat Pazartesi günü saat 18.30'da maçın oynanacağı Atatürk Stadı'nda çalışacak.

Milliler, 28 Şubat Salı günü saat 18.30'da Altay Tesisleri'nde yapacakları idmanla Çek Cumhuriyeti karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak. Milli Takımlar Başsorumlusu Fatih Terim 27 Şubat Pazartesi günü saat 12.00'de Crown Plaza Otel'de bir basın toplantısı düzenleyecek.

A Milli Takım'ın kadrosu şöyle:

"Rüştü Reçber, Volkan Demirel, Servet Çetin, Tuncay Şanlı (Fenerbahçe), Ümit Karan, Necati Ateş, Hasan Gökhan Şaş, Orhan Ak (Galatasaray), Mustafa Sarp, Ersen Martin (Ankaraspor A.Ş.), Gökhan Zan, İbrahim Akın (Beşiktaş A.Ş.), Fatih Akyel, Hüseyin Cimşir (Trabzonspor A.Ş.), Uğur Boral (Gençlerbirliği), Mehmet Topuz, Gökhan Ünal (Kayserispor), Fahri Tatan (Çaykur Rizespor), Bilal Kısa (Malatyaspor), Tolga Seyhan (Shakthar Donetsk), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Yıldıray Baştürk (Hertha Berlin), Halil Altıntop (Kaiserslautern)."

16 YIL SONRA..
Malatyaspor'un 1. lig dönemindeki kadrosunda yeralan Ünal Karaman, A milli takım kadrosunda yeralıyordu ve Ünal, en son 1990 yılındaki bir maç için milli takım kadrosuna çağrılmıştı.

Malatyaspor'un başarılı defans oyuncularından Tolga Seyhan da, başarılı performansına rağmen, bir türlü A milli takım kadrosuna alınmamış, 2 sezon önce ara transferde Trabzonspor'a gittikten birkaç gün sonra açıklanan A milli takım kadrosunda "Trabzonsporlu" olarak yeralmıştı.

16 yıl aradan sonra Malatyaspor'dan A milli futbol takımına davet edilen futbolcu olan Bilal Kısa, daha önce birçok kez Ümit Milli takım kadrosunda yeralmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız