SON DAKİKA
SON DEPREMLER

A Planı Olmazsa B Planı!

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig A'nın iddialı takımlarından Malatyaspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için görüştüğü futbolcuların fazla para istemesi nedeniyle, B planını uygulanarak, maliyeti biraz daha düşük olan futbolcularla görüşmeye başladı. Öte yandan, daha önce yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Celil ve Şenol'un da affının gündeme gelebileceği öne sürüldü.

Malatyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Hakan Kodaman, Elazığspor'lu Erman, Diyarbakırspor'dan Muhammet Ali, İstanbulspor' dan Mustafa Sert ve Altay'lı Metin Depe ile görüştüklerini doğrulayarak, "Kimse merak etmesin, istediğimiz oyuncuları transfer edeceğiz. Listemizde olan 10'a yakın futbolcu ile görüşmelerimiz sürüyor. Takıma ve bütçemize uygun 2-3 futbolcu alacağız. Bugüne kadar herhangi bir futbolcuyla anlaşmaya varamamamız, ince eleyip, detaylı düşündüğümüzdendir. Transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Bize faydalı olacak bütçemize uygun futbolcu arıyoruz" dedi.

Bu arada, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın yönetime sunduğu transfer listesinin başında yer alan Altay'lı Metin Depe ile yapılan ilk görüşmelerin, Turkcell Süper Ligi takımlarından Ankaragücü'nün araya girmesi nedeniyle yavaşladığı öğrenildi. Bunun üzerine rotasını Elazığspor'lu Erman Kılıç'a çeviren Sarı-kırmızılı yönetimin, bu futbolcunun kulübünün istediği transfer bedelinin de yüksek olması nedeniyle B planına geçtiği bildirildi.

Yine İsmail Kartal'ın öncelikli alınmasını istediği isimlerden Diyarbakırspor'lu Muhammet Ali Kurtuluş için de girişimlerini sürdürdüğü ifade edilen Sarı-kırmızılı yönetimin, kulübünün Cuma gününe kadar bu futbolcunun hesabına yatırması gereken parayı yatırmaması halinde golcü oyuncuyu renklerine bağlayacağı ileri sürüldü.

Bu arada, Malatyaspor yönetiminin geçtiğimiz haftalarda kadro dışı bıraktığı Celil ve Şenol Yavaş'ın affedilmelerinin de gündeme gelebileceği öne sürüldü. Bu futbolcuların durumu ile ilgili yönetimin değerlendirme yapmakta olduğu iddia ediliyor.

Diğer yandan, Malatyaspor'lu futbolculara verilen izinlerin Cuma günü sona ereceği açıklandı. 22 Aralık Cuma günü toplanacak olan Sarı-kırmızılı takım ikinci yarı hazırlıklarını 31 Aralık'a kadar Malatya'da sürdürecek. İkinci yarı hazırlıklarının ilk etabı tamamlandıktan sonra futbolculara 2 gün izin verilecek. Sarı-kırmızılılar, 2-19 Ocak tarihleri arasında ise Antalya Belek'de bulunan Topkapı Oteli'nde ikinci etap hazırlıklarına başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız