SON DAKİKA
SON DEPREMLER

A.Sebat'ı Yendiler

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Malatya Belediyespor, Bodrum kampında yaptığı hazırlık maçında Akçaabat Sebatspor'u 2-0 mağlup etti. Malatya Belediyespor'un gollerini 55. dakikada Salih ve 75. dakikada Mehmet Ateş kaydetti.

Genel Koordinatör Ahmet Çoban, Akçaabat Sebatspor karşısında takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Bizim için hazırlık maçlarında skordan çok futbolcuların performansı önemli, ilk maçımıza oranla sahada daha hazır bir takım görüntüsü vardı. Futbolcuların mücadele azmi ve kazanma hırsları gelecek için bize umut verdi. Ligde alınan mağlubiyetler futbolcuların morallerini bozmuştu. Hazırlık maçı da olsa Akçaabat Sebatspor karşısında alınan galibiyet moralleri yerine getirdi" dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Selahattin Aşan ise, takımın kamuoyu tarafından ligden düşmüş olarak gösterilmesinin yanlış olduğunu söyleyerek, "Teknik heyetin bizden stoper ve santrafor isteği oldu. Transfer konusunda Bodrum kampı sonrası net bir karar vereceğiz. Daha önümüzde 14 maç var. Takımın ligden düşmüş olarak gösterilmesi çok yanlış. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsin" diye konuştu.

İkinci yarıda çıkışa geçeceklerine inandığını belirten Aşan, "Futbolcularda üst üste alınan mağlubiyetlerden kaynaklanan moral bozukluğu var. Ancak ikinci yarıda önümüzde 14 maç var. Alınacak 3-5 galibiyetten sonra takımın kendine güveninin tekrar geleceğine inanıyorum. Bizim için 2. Lig zamansız oldu. Ancak, bu takımın ligden düşse bile yine profesyonel ligde mücadele edeceğinin unutulmaması lazım" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız