SON DAKİKA
SON DEPREMLER

A.Yeni Malatya'da Umut Seferberliği

0
Güncellendi - 2016-03-29 19:34:48
A.Yeni Malatya'da Umut Seferberliği
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'da oynanacak kritik Balıkesirspor ve Şanlıurfaspor karşılaşmaları nedeniyle sağlık ekibi alarma geçmiş durumda. Sarı kırmızılı kulübün sağlık ekibi, orta saha oyuncusu İrfan Başaran'ın durumunun ciddi olması nedeniyle forvet oyuncusu Mehmet Umut Nayir'i Balıkesirspor maçına yetiştirmek için kolları sıvadı.

Denizlispor maçı öncesi sakatlanan ve tedavisinin ardından takımdan ayrı çalışan genç oyuncunun A Milli Takımın oynayacağı özel maçlar nedeniyle lige verilen bir haftalık arada Balıkesirspor maçına yetiştirilmesi için yoğun bir mesai harcandı.

SAĞLIK HEYETİ VE TEKNİK HEYET YOĞUN MESAİ HARCIYOR

Giresunspor karşısında alınan galibiyette büyük rol oynayan ve takıma golleriyle katkı sağlayan genç oyuncu, Denizlispor maçı öncesi sakatlanmış ve bu maçta forma giyememişti. Bir süre Ankara'da tedavi olan Nayir, Malatya'da doktor kontrolünde çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılıların önemli gol silahı olan genç forvet oyuncusunun Balıkesirspor maçına kadar tam anlamıyla hazır hale gelmesi için sağlık ekibi ile teknik heyet kolları sıvadı.

BUZ, GENÇ OYUNCUNUN DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI

Denizlispor karşılaşmasında forma giyemeyen A Milli Takımın özel maçları nedeniyle lige verilen bir haftalık süreçte tedavisi devam eden genç oyuncu, takımdan ayrı düz koşulara başladı. Teknik direktör İrfan Buz ise, genç oyuncunun durumuyla ilgili anlık raporlar alırken, Nayir'le de özel görüşmeler yapıyor. Sahalarında iki haftalık süreçte önce Balıkesirspor sonrada Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan sarı kırmızılılarda en önemli gol silahı olan Umut Nayir'in bir an önce takımla çalışmalara başlaması için sağlık heyetiyle sık sık görüşen Buz'un maç saatine kadar genç oyuncuyu oynayıp oynatmayacağına karar vermesi bekleniyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • eyyup (8 yıl önce)
    selim kardes azuka diyecektin herhalde aydin cetin ondan kaliteli
    0
    0
    Yanıtla
  • selim (8 yıl önce)
    acizlik tek forvetin olursa olcağı bu aydın çetin gibi futbol hayatı bitmiş o nijeryalı azubuka gibi diğer bitane vardı kovaladılar adam bitmiş resmen onları amatör de hiç bir takım oynatmaz ama yenimalatyaspor a iyi pazarlamışlar yazık gerçektennn azubuka futbolcumuuu
    0
    0
    Yanıtla
  • Hocam dalga geçiyorsun değil mi? adam gayet başarılı. milli bir oyuncu. ayrıca bir çok klüp tarafından izleniyor. Bu arada 18 yaşında olduğunu belirteyim. O adamı kesinlikle elimizde tutmalıyız. Sizin gibi dar görüşlüler yüzünden bu takım güzel günler göremiyor.
    0
    0
    Yanıtla