SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AB, Fransa'dan Liverpool Taktiği Bekliyor..

A- A+ PAYLAŞ
Avrupa Parlamentosu'nun (AP) oturumunda parlamenterler, Aralık 2004'te Türkiye ile üyelik müzakerelerinin açılması oylamasında Türkiye için yapılan "evet" gösterisinin bir benzerini Fransızları Avrupa Anayasası'na "evet" demeye çağırmak için yaptı ve Fransızca "evet" yazılı pankartlar taşıdı. Fransa'da pazar günkü referanduma birkaç gün kala yapılan son iki kamuoyu yoklaması da, halkın yüzde 54'ünün "hayır" oyu vereceğini ortaya koysa da, AB Komisyonu, iyimserliğini koruduğunu gösteren bir açıklama yaptı. AB Komisyonu Sözcüsü Françoise Le Bail, Fransa'dan "Liverpool türü oy" beklediklerini söyledi. Önceki gece İstanbul'da yapılan Milan ile Liverpool arasındaki Şampiyonlar Ligi Finali'ne atıfta bulunan Le Bail, "İlk yarıda 3 golle yenik duruma düşersiniz, ikinci yarıda ise 3 gol atar, ardından da maçı kazanırsınız" dedi. Le Bail, pazar akşamı sonuçlar açıklanıncaya kadar spekülasyondan uzak durulması gerektiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız