SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AB Heyetini Çakır Ağırladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:44:55
AB Heyetini Çakır Ağırladı
A- A+ PAYLAŞ

Avrupa Birliği (AB) tarafından desteklenen ve Avrupa Konseyi tarafından yürütülen 'Türk Ceza Adalet Sisteminin Etkinliğinin Geliştirilmesi Projesi' nedeniyle Malatya Adliyesi’nde inceleme yapan uzman heyet, Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından ağırlandı. 

Türk ceza adalet sisteminin işleyişini yerinde görmek üzere pilot adliyeleri ziyaret programı kapsamında Malatya Adliyesi’ne gelen Avrupa Konseyi uzmanları ile Adalet Bakanlığı görevlilerine Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından Dede Korkut Parkı’nda yemek verildi. Yemeğe Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Orhan Erdim, terörle mücadeleden sorumlu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Özden Doğan ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Perihan Doğan ile mahkeme başkanları katıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yabancı konuklara Malatya hakkında kısa bilgi vererek Malatya’nın bölgenin en huzurlu kürlü şehri olduğunu ifade etti.

Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, konuk ve davetlilere teşekkür etti.

Yabancı heyet ise, Malatya’da sıcak bir ilgi ile karşılaştıklarını ifade ederek teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız