SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AB İçin Proje Başvuruları..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vali Yardımcısı Engin Durmaz, Valilik Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı koordinatörlüğünde yürütülen Ağrı, Ardahan, Bingöl, Elazığ, Iğdır, Karaman, Kars, Kayseri, Konya, Malatya, Sivas, Tunceli ve Yozgat illerini kapsayan AB destekli Bölgesel Kalkınma Programı kapsamında bilgilendirme toplantılarının başladığını belirtti.

Durmaz, toplam 81.67 milyon euro tutarında hibenin dağıtılacağı kalkınma programı kapsamında; yerel kalkınma girişimleri, KOBİ'ler ve Küçük ölçekli alt yapı hibe programları proje çağrısı ilanlarının 18 Nisan 2006 tarihinde yayınlandığını aktararak, "Proje teklif çağrısı ilanları ile birlikte ilgili kesimler için yarışma ortamında projelerini hazırlayıp sunmaları için belirlenen süre de başlamıştır." şeklinde bilgi verdi.

Vali Yardımcısı Durmaz, Malatya'nın kalkınma programından Bingöl, Elazığ ve Tunceli ile birlikte üyesi göründüğü Doğu İlleri Kalkınma Birliği ile hazırlandığını aktararak, 28 Nisan 2006 Cumartesi günü Halk Eğitim Merkezi'nde bir toplantının düzenleneceğini belirtti. Durmaz, proje tekliflerini hazırlamaları için başvuru sahiplerine 90 günlük bir süre tanınacağını belirtti.

Bölgeler arasındaki gelişmişlik farklarını azaltmak ve kapasite geliştirmek üzere tasarlanan, Avrupa Birliği eş finansmanıyla desteklenen Konya (Konya, Karaman), Kayseri (Kayseri, Sivas,Yozgat), Malatya (Malatya, Bingöl, Elazığ, Tunceli), Ağrı (Ağrı, Ardahan, Iğdır, Kars) Düzey-2 Bölgeleri Kalkınma Programı teklif çağrısının küçük ve orta ölçekli işletmeler, küçük ölçekli altyapı ve yerel kalkınma girişimleri olmak üzere üç ana başlık altında 18 Nisan 2006 tarihinde yayınlandığını bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız