SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'AB Okulu' Sertifika Töreni

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 tarafından düzenlenen "AB Okulu" projesine katılanlara düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Sertifika töreni ile ilgili olarak Yerel Gündem 21'in yayınladığı bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 tarafından organize edilen “ AB Okulu” projesi katılım belgesi takdim töreni yapıldı.

Yerel Gündem 21 Toplantı Salonunda düzenlenen programa Belediye Başkanı H.Cemal Akın, Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Oğuzhan Göktolga, Motaş Müdürü Gökhan Tuncel, İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Yrd. Doç.Dr. Selahattin Bakan, Dr. Bünyamin Akdemir ve eğitim alan kursiyerlerin katılımı ile gerçekleşti.

Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Oğuzhan Göktolga “AB Okulu Projesi” ile Malatya halkını Avrupa Birliği konusunda doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirmeyi amaçladıklarını, aynı zamandaproje kapsamında verilen proje döngüsü eğitimi ile özel sektörün AB uyum sürecine hazırlanmasına katkıda bulunmak ve AB’nin oluşturduğu fırsatlardan yararlanmalarına destek olmak istediklerini söyledi.

Eğitimlerin Yerel Gündem 21 Toplantı Salonunda verildiğini belirten Göktolga, Avrupa Birliğini genel olarak tanıma, Türkiye AB ilişkileri, AB fonları – Hibe programları ve başvuru yolları olmak üzere eğitimlerin 3 ana başlık altında verildiğini, Yerel Gündem 21 olarak bu yönde eğitimlerin, imkânlar ölçüsünde sürdürüleceğini vurguladı.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın “AB Okulu” projesinin faydalı bir eğitim olduğunu belirterek, Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliğine ve eğitimi veren hocalara teşekkürlerini iletti. Eskiden batının bizi tanımak istediğini, şimdi bizim batıyı tanıma ihtiyacı duyduğumuzu söyleyen Akın, “AB Okulu” projesi ile eğitim alan katılımcıların Malatya adına güzel fırsatlar oluşturabileceklerini söyledi.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın eğitimi veren hocalara teşekkür plaketlerini ve eğitimi alan katılımcılara ise katılım belgelerini verdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız