SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'AB Standardında!..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, hal binası inşaatında inceleme yaparak, "Malatya'yı modern hal binasına kavuşturuyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Sevim, Ekrem Özbey, Ziya Kesriklioğlu ve bazı daire müdürleriyle birlikte yeni Yeşiltepe mezarlık karşısında inşaatı devam eden Hal Binası inşaatında incelemelerde bulundu. Gerçekleşen inceleme gezisi sırasında, çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Akın, "Avrupa Birliği aşamasında olan ülkemizin Meyve ve Sebze Halleri standartlara uygun olmak zorunda. Malatya'mızın Meyve ve Sebze Halinin Avrupa Standartlarına uygun olması için çalışmalar yapıyoruz. Yeni Meyve ve Sebze Halimizin zemin katlarında soğuk hava depoları, asma katlarında bürolar olacak. Esnafımız geniş mekanlarda rahatlıkla hizmetlerini verebilecekler. Takriben 300 metrekare olan dükkanlar Malatya esnafının, hal esnafının ve Malatyalıların hizmetinde olacak" dedi.

Yeni Meyve ve Sebze Halinin sosyal tesisleri inşaatını da gezen Başkan Akın söz konusu tesisin içinde lokanta, kafeterya, lavabolar, dinlenme salonu gibi esnafın ve gelen vatandaşların rahat edebileceği alanların da yapıldığını söyledi.

Kaba inşaatının büyük bir bölümü tamamlanan Yeni Meyve ve Sebze Halinde 50 dükkan olacağını ifade eden Başkan Akın, sosyal tesislerin ve araç garajlarının yanı sıra üreticilerinde kendi ürünlerini satabilecekleri 5 dükkanın daha bulunduğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız