SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ABD Elçiliğine Kudüs İçin 'Siyah Mektup' Kampanyası

0
Güncellendi - 2017-12-14 04:47:02
ABD Elçiliğine Kudüs İçin 'Siyah Mektup' Kampanyası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da ABD´nin Kudüs´ü İsrail´in başkenti olarak tanımasına tepki ve protesto amaçlı olarak siyap mektup gönderme kampanyası başlatıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından organize edilen eylemde Soykan Parkı’na kurulan stantlar da siyah kağıt üzerine vatandaşlar beyaz yazan kalemle ABD’nin Kudüs kararını protesto eden düşüncelerini yazarak, siyah zarflara koydular.

Siyah mektuplu protesto eylemine her yaştan vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, “Burada siyah mektuplarla birlikte yazılan protesto mektuplarını Amerika Büyükelçiliğine gönderip, buradaki sesimizi tüm dünyaya duyurmak için gereken çabayı göstereceğiz. Biz bu mektupları Cuma günü postane aracılığı ile Amerika Büyükelçiliğine göndermeyi planlıyoruz. Bir kabullenmeyişin sembolü, İsrail’in yaptığını kabullenmeyişin sembolü, insanlık adına Kudüs’e yapılanların kabullenmeyişin bir sembolü olarak biz özellikle siyah mektupları seçtik. Kudüs’te yapılanları tasvip etmediğimizi göstermek üzere siyah rengi tercih ettik.” dedi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız