SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ABD Ermeni Kartını Açıyor!

A- A+ PAYLAŞ

ABD Temsilciler Meclisi üyelerinden Türkiye'ye tehdit gibi uyarı...

Reuters haber ajansında yayınlanan habere göre,
ABD Temsilciler Meclisi üyeleri Çarşamba günü yaptıkları açıklamada Ankara'nın İsrail karşıtı çizgisini sürdürmesi durumunda Washington'la bağların zarar görebileceğini söyledi.

Temcilsiler Meclisi'nin Cumhuriyetçi grubunun 3 numaralı üyesi Mike Pence, "Eğer Türkiye İran'a yaklaşıp İsrail devletiyle çatışmaya devam ederse bunun bir maliyeti olacaktır dedi.

Temsilciler Meclisi üyeleri düzenledikleri basın toplantısında ayrıca Türkiye'nin İran'a uygulanması planlanan yaptırımlarla ilgili BM Güvenlik Konseyi oylamasında "hayır" oyu vermesini de eleştirdi.

Demokrat üye Eliot Engel ise, Türkiye'nin eylemlerini "yüz kızartıcı" olarak nitelendirirken, Ankara'nın NATO üyesi olmasına rağmen Batı'ya bakmayı bıraktığını söyledi.

Pence, Türkiye'nin duruşuyla ilgili ödeyebileceği bedellerden birinin 1915 olaylarıyla ilgili desteği kaybetmek olacağını söyledi.

Temsilciler ayrıca 126 üyenin Başkan Obama'ya bir mektup yazarak kendisinden İsrail'in uluslararası alanda kınanmasına engel olmasını talep ettiklerini de belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız