SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ABD İle Ortak Organizasyon

A- A+ PAYLAŞ
 
İnönü Üniversitesi Üstün Yetenekliler Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde kurulan İnönü Çocuk Üniversitesi'nin, ABD Elçiliği ile ortaklaşa düzenlediği İngilizce ve Kültür Kampı'nın açılışı yapıldı. 
 
Üniversiteden konuya ilişkin yayınlanan bülten şöyle:
 
"Üniversitemiz Üstün Yetenekliler Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde kurulan İnönü Çocuk Üniversitesi İngilizce ve Kültür Kampı’nın açılışı Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen bir programla yapıldı.
 
İnönü Çocuk Üniversitesi ile ABD Büyükelçiliğinin ortaklaşa düzenlediği İngilizce ve Kültür Kampı’nın açılış programına İnönü Çocuk Üniversitesi Müdürü Hikmet Geçkil, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
 
Açılış programı, Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Programı Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hasan Arapgirlioğlu’nun yönettiği ve Malatya TED Koleji öğrencilerinden oluşan bir grubun sunduğu müzik dinletisiyle başladı.
 
Müzik dinletisinin ardından İnönü Çocuk Üniversitesi Müdürü Prof. Dr. Hikmet Geçkil İngilizce ve Kültür Kampı ile ilgili bilgiler verdi. Prof. Dr. Geçkil, “İngilizce ve Kültür Kampı ilk defa Malatya’da ki üstün yetenekli çocuklara hitap eden bir kamp olacaktır. İlimizdeki bazı devlet ve özel okulların özel sınıflarında okuyan çocukların IQ’ lerinin 130 ile 160 arasında değişmekte olduğunu biliyoruz. Bu üstün zekâlı öğrencilerimizin daha iyi değerlendirilmesi gerektiği inancıyla İnönü Çocuk Üniversitesi olarak bu çocuklarımızı eğitecek çeşitli programlar düzenlemekteyiz. İngilizce ve Kültür Kampında ise alanlarında uzman Amerikalı öğretmenler ile birlikte öğrencilerimize İngilizce ve çeşitli spor eğitimi verilecektir. Kampımızda ders işlemeyeceğiz. Tamamen eğlenerek öğrenme yöntemini uygulayacağız. Dolayısıyla kitapla eğitimden daha çok pratiğe dayalı bir eğitim olacaktır” dedi.
 
Malatya Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından belirlenen 41 üstün zekâlı öğrenciye 27 Haziran ile 1 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak olan İngilizce ve Kültür Kampında, İngilizce dili ile çeşitli spor dallarında eğitim verilecek."
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız