SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"ABD- Kuzey Kore Gerginliği Bir Çok Can Alabilir"

0
Güncellendi - 2017-08-12 03:16:54
A- A+ PAYLAŞ

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD ve Kuzey Kore arasındaki krizin yol açacağı tam teşekküllü bir savaş riskinin yüksek olduğunu, bu nedenle birçok kurban verilebileceğini söyledi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD ve Kuzey Kore arasında yaşanan gerilime ilişkin yaptığı açıklamada, “İki ülke arasındaki risk, özellikle kullanılan dil konusunda çok yüksek. Güç kullanmak için doğrudan tehditler duyuyoruz. Aynı zamanda ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin çok sayıda sivil kayıpla sonlanacağını söyledi. Pyongyang’ın Guam’ı ve ABD askeri üssünü vurma tehditleri sona ermiyor. Bu bizi elbette endişelendiriyor” dedi.

"ASKERİ ÇÖZÜM HAZIR"

Bu arada, ABD Başkanı Donald Trump, twitterdan yaptığı açıklamada, Kuzey Kore'nin akılsızca hareket etmesi durumunda askeri bir çözümle karşılık vereceklerini ifade etti.

ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore ve ABD arasındaki krize ilişkin twitter hesabından yeni bir açıklama yaptı. Kuzey Kore'nin akılsızca hareket etmesi durumunda askeri bir çözümle karşılık vereceklerini ifade eden Trump, “Umarım Kim Jong Un başka bir yol bulur” dedi.

Moskova, Washington- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız