SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ABD Suriye'den Çekiliyor...

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:30:58
ABD Suriye'den Çekiliyor...
A- A+ PAYLAŞ
 
ABD Suriye'nin başkenti Şam'daki Büyükelçiliğini kapattı.
 
ABD Dışişleri Bakanlığı, Suriye'nin başkenti Şam'daki Büyükelçiliğin kapatılmasının ardından Şam Büyükelçisi Robert Ford ve diğer 17 diplomatın Suriye'den ayrıldığını bildirdi.
 
Bakanlık yetkilileri, Ford'un gün içinde Suriyeli yetkilileri ülkeden ayrılacağı konusunda bilgilendirdiğini, iki diplomatın havayoluyla, diğerlerinin de karayoluyla Ürdün'e gittiğini belirtti. Diplomatların ABD'ye döneceği kaydedildi.
 
"SURİYE HALKININ ELÇİSİ"
 
Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Victoria Nuland da yaptığı yazılı açıklamada, Ford'un halen "Suriye ve halkının" elçisi olduğunu, Ford'un, Suriye muhalefetiyle temasını devam ettirerek ve Suriye halkının barışçı siyasi geçiş arayışını destekleyerek bu ülkeyle ilgili çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.
 
ABD Dışişleri Bakanlığı, geçen ay, Suriye'de Devlet Başkanı Beşşar Esad yönetiminin elçiliğin güvenliğini artırmaması halinde elçiliğini kapatacağı uyarısında bulunmuştu.
 
ABD Dışişleri Bakanlığı, geçen ay, Suriye'de Devlet Başkanı Beşşar Esad yönetiminin elçiliğin güvenliğini artırmaması halinde elçiliğini kapatacağı uyarısında bulunmuştu.
 
 
İNGİLTERE ŞAM ELÇİSİNİ ÇAĞIRDI!
İngiltere istişare için Şam elçisini çağırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız