SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''ABD Uçağı Erhaç'tan Kalktı Diyelim..''

A- A+ PAYLAŞ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şubesi'nin düzenlediği "Vatan Tehlikede mi?" adlı konferansın konuşmacısı, Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. İsmet Görgülü, "Evet vatan tehlikededir." dedi.

Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen; Vali Halil İbrahim Daşöz ile İnönü Üniversitesi öğretim üyeleri, ADD yöneticileri ve üyeleri ile vatandaşların dinlediği konferansta, Yrd.Doç.Dr. Görgülü, ilginç değerlendirmeler yaptı.

Görgülü, “Biz bu vatanı miras almadık, kanımızla-canımızla mücadelemizle kazandık. Vatan bizim malımız yani Vatan dediğimiz bu topraklar 70 milyonun ortak malıdır. Sadece emanetçilerin yani vatanı idare etmek üzere seçtiğimiz emanetçilerin değildir. Her yurttaşın bu bilince sahip olmaları gerekir ve vatanın bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmalıdır” diye başladığı konuşmasını “Evet Vatan tehlikededir. Bu süreç emperyalist güçler tarafından 1982 yılında çizilen ve vatanımız coğrafyasında Elen, Pontus, Bizans, Ermenistan, Kürdistan gibi kukla devletlerin kurulduğu bir harita ile başlamıştır. Bu süreç ile Sevr’in rövanşı alınmaya çalışılmaktadır. 1982 yılından sonra; Ermeni ve PKK terörü, Ulusal kimlik erozyonu, Şeriatçılık gibi akımların yanı sıra AB’ye girme cabası ile verilen ödünlerle süregelmiştir” diye sürdürdü.

Yard.Doç.Dr. Görgülü konuşmasına “Yeminli Atatürk düşmanlarına sesleniyorum. Eğer Atatürk olmasaydı Türkiye ve Türkler olmazdı. Bunu ben değil Batılı uzman tarihçiler söylüyor. Sevr’de Türklere ayrılan topraklarda, kısa zamanda emperyalist ülkelerin eline geçecekti, bugün yaşananlarda Türkleri yok etme planının sürecidir” diye devam etti.

Görgülü,“ 2003 yılında reddedilen tezkerenin yerine imzalanan anlaşma ile Türkiye’de ki tüm havaalanları ve limanlar ABD, AB ve Müttefiklerinin kullanımına uygun hale getirildi. Şu anda ABD ile İran arasında yaşanan olumsuz gelişmeler var. Havaalanlarımızda konuşlanan ABD-AB veya Müttefik ülkelerin uçakları da, diyelim ki Erhaç Havaalanından eğitim uçuşu amacı ile kalktı ve İran’ı bombaladı. Bu bir komplo teorisi olabilir ama Birinci Dünya savaşı da Almanların Boğaz’da eğitim amaçlı gezileri ile başladı ve Osmanlı imparatorluğu hiç istemediği halde 1.Dünya savaşına katıldı. Onun için her Türk yurttaşının duyarlı ve sorumluluk taşımasını gerektiğini söylüyorum”diye uyarıda bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız