SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ABD ve Rusya'da Kayısı Reklamı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İhracatçılar Derneği Başkanı ve Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) yönetim kurulu üyesi Yalçın Geyik, kayısı ve incir için Rusya ve ABD'de yapılacak olan reklam çalışmaları için 900 bin dolar para harcanacağını söyledi.

Malatya Ticaret ve sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, beraberinde TSO Meclis Başkanı Sami Payza ile birlikte, Malatya İhracatçılar Derneği Başkanlığına seçilen Yalçın Geyik'i ziyaret ettiler.

Erkoç, "Yalçın Geyik, aynı zamanda TSO Meclis Üyemizdir. Mevcut görevine yeni seçilmiştir. Bizde arkadaşımıza bu yeni görevinde başarı dileklerinde bulunmak üzere ziyaret etti. Malatya'nı İhracatının artış göstermesi için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz" dedi.

Geyik, geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda İhracatçılar Derneği başkanlığına seçildiğini aktararak, kayısı ihracatında ki gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Kayısı ihracatının normal seyrinde gittiğini ve bir azalmanın söz konusu olmadığını belirten Geyik, geçen yıla göre 500 ile 600 dolar bir fiyat farkının bulunduğunu kaydetti.

Kendisinin Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği'nin görevinde bulunması nedeniyle İhracatçılar birliklerince yapılan son toplantıda kayısı ve incirin Rusya ve ABD'de reklamının yapılması amacıyla 900 bin dolarlık bir bütçe oluşturulduğunu anlatan Geyik, "Bu paranın 750 bin doları Dış Ticaret Müsteşarlığından, 150 bin doları ise ihracatçı birliklerince karşılanacak. Paranın 600 bin doları Rusya'da 300 bin doları ise ABD'de reklam amaçlı olarak kullanılacaktır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız