SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ABD ve Rusya'yı Soğuk Vurdu !

A- A+ PAYLAŞ

Amerika Birleşik Devletleri'nin doğu kıyısını vuran şiddetli fırtına ve kar yağışı nedeniyle bazı eyaletlerde olağanüstü hal ilan edildi.

Fırtına ve şiddetli kış koşulları nedeniyle havayolu trafiği de bazı bölgelerde durma noktasına geldi, havayolları binlerce uçuşu iptal etmek zorunda kaldı.

Amerika Birleşik Devletleri, RusyaNew York'ta bini aşkın uçuş iptal edilir ve bölgenin başlıca havaalanı JFK'de faaliyetler durdurulurken, tren yolları da bazı bölgelerde işletilemez hale geldi.

New Jersey'de yaşayan Mike Fox, yoğun kar yağışı nedeniyle karayollarının da oldukça tehlikeli hale geldiğini, bulunduğu bölgede bir metreyi aşkın kar beklendiğini söyledi.

ABD ve Rusya'yı şiddetli soğuklar vurdu

Şiddetli fırtına ve ağır kış koşullarından etkilenen doğu kıyısında tatil dönemi olmasına rağmen insanların seyahat etmemeyi seçtikleri de bildiriyor.

Güney Carolina'ya meteoroloji kayıtlarının tutulmaya başladığı 1887 yılından bu yana Noel döneminde ilk kez kar yağdığı da gelen haberler arasında.

Rusya'da onbinlerce aile elektriksiz Soğuk hava koşulları, Rusya'da da hayatı olumsuz etkiledi.

Ülkede yoğun kar ve dolu yağışı nedeniyle elektrik santrallerinin işleyemez hale geldiği ve Moskova'daki bir uluslararası havaalanında 10 saati aşkın elektrik kesintisi yaşandığı bildiriliyor.

Moskova'da tramvayların da elektrik kesintisi nedeniyle çalışamadığı ve onbinlerce haneye elektrik verilemediği de gelen haberler arasında.

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, ilgili bakanlıklara, durumu bir an önce normale döndürmeleri yolunda talimat verdiğini açıkladı.

BBC Türkçe

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız