SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ABD'de Bulunan Donör Son Anda Vazgeçince..

0
Güncellendi - 2018-01-14 04:37:50
ABD'de Bulunan Donör Son Anda Vazgeçince..
A- A+ PAYLAŞ

Kan değerlerinin aniden düşmesi sonucu gelişimi duran ve 7 yaşında olmasına rağmen 3 yaşındaki bir çocuğun görüntüsünde olan Muhammed Atilla’ya aranan ilik Amerika’da bulundu, ancak iliğin sahibi son anda donör olmaktan vazgeçti.

1 yaşında iken aniden rahatsızlanan küçük Muhammed’in gelişimi rahatsızlığına bağlı olarak durmuş. Turgut Özal Tıp Merkezi Hastanesi’ne kaldırılan Muhammed, yaşıtları gibi koşup, oynayacağı günlerin hayaliyle yaşıyor. Şimdi 7 yaşında olmasına rağmen 3 yaşındaki bir çocuğun görüntüsünde olan Muhammed, kendisine uygun iliğin bulunmasını bekliyor. Oğlunun tedavisi için her türlü girişimde bulunduklarını fakat, uygun bir ilik bulamadıklarını ifade etti.

Çaresiz baba, ABD'de uygun bir ilik bulduklarını fakat sonra bu donörün iliğini vermekten vazgeçtiğini anlatarak, "Oğlum 1 yaşındayken rahatsızlığı ortaya çıktı. O zamandan beri gelişimi de durdu. Biz bu duruma çok üzülüyoruz. Günümüz hastanede geçiyor. Daha önce Amerika’da birinin bağış yapabilecek durumda olduğu söylendi ama o da vermekten vazgeçti. Muhammed’in durumu gittikçe kötüleşiyor. En son değerlerine baktırdığımızda, lösemi sınırında olduğunu söylediler. Oğlumun yaşamasını istiyorum. Lütfen uygun iliği bulmamız için bize yardım edin. Muhammed’e iliğini vermek isteyenler bize Turgut Özal Araştırma Hastanesi’nden ulaşabilirler” dedi.

Hasta yatağındaki Minik Muhammed ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğini söyleyerek, O'nu görmek istediğini kaydetti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • esin (6 yıl önce)
    Rabbim ailesine bağişlasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genc (6 yıl önce)
    Rabbim şifa versin
    0
    0
    Yanıtla