SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ABD'de Kayıp Türk Kızı Bulundu

0
Güncellendi - 2017-07-31 23:50:27
ABD'de Kayıp Türk Kızı Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

ABD'de 9 ay önce kaybolan 18 yaşındaki Esma Dönük'ün bulunduğu ve güvende olduğu açıklandı.

9 ay önce ABD'nin Pensilvanya eyaletinin Lewittown Kasabası'nda kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 18 yaşındaki Türk kızı Esma Dönük'ün bulunduğu açıklandı. Bristol Township polisinin yaptığı açıklamaya göre, Esma Dönük'ün, bulunduğu ve güvenli bir yerde olduğunu duyurdu.

ABD polisi tarafından özel birim oluşturularak aranan Dönük, ayrıca sosyal medya aracılığıyla ABD genelinde aranıyordu. Polis, konuyla ilgili çok sayıda kişin takibe alındığını ve olayın çok yönlü soruşturulduğunu, olayın başından bu yana polise bilgi ve ihbarda bulunan, Esma Dönük'ün bulunmasında yardımcı olan herkese teşekkür ediyoruz açıklamasında bulundu.

Yetkililer, Esma Dönük için başka bir açıklama yapmazken, güvenli bir yerde olduğunu ve soruşturmanın devam ettiğini belirterek, daha sonra gerekli açıklamalar yapılarak ailesine teslim edileceğini belirtti. 18 yaşındaki Esma Dönük, 3 Ekim 2016 tarihinden kaybolmuştu.

Washington, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız