SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ABD'de Vurulan Türk Kökenli Polis İçin Dua

0
Güncellendi - 2018-08-10 05:16:04
ABD'de Vurulan Türk Kökenli Polis İçin Dua
A- A+ PAYLAŞ

ABD’de Iraklı bir mülteci tarafından vurulan Türk polis Cem Düzel için hastane önünde bekleyiş sürüyor. Hastane önünde toplanan yüzlerde kişi, günlerdir dua ediyor.

Colorado Springs’te görev yaparken Iraklı 31 yaşındaki mülteci Karrar Al Khammasi tarafından silahla vurularak yaralanan Türk polis memuru Cem Düzel’in durumu ciddiyetini koruyor. Cem Düzel’in yoğun bakımda bulunduğu UCHealth Hastanesi önünde ise yüzlerce kişi onun sağlığına kavuşması için dua ediyor.

Colorado Springs Polis Departmanı'ndan yapılan yazılı açıklamada ise, “Cem’in ailesi, duaların ve desteğin ailenin pozitif ve güçlü kalmasını sağladığının tüm toplum ve departmanımız tarafından bilinmesini istiyor” ifadeleri yer aldı. Açıklamada Düzel’in durumunun ciddiyetini koruduğu ancak şu anda stabil olduğu da yer aldı.

Düzel ve ailesi için Colorado Springs Polis Koruma Derneği tarafından bir yardım hesabı da açıldı. Yardım etmek isteyenler 516 N Tejon St, Colorado Springs, CO 80903 USA adresine şahsen veya posta yoluyla yardımlarını gönderebiliyor.

Düzel’i yaralayan Karrar Al Khammasi ise kefaletsiz olarak tutuklu bulunuyor. Salı günkü duruşmasına çıkmayan Khammasi’nin ilk duruşması Perşembe gününe ertelendi.

Colorado, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız