SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ABD'de Yine Kennedy Şoku!

A- A+ PAYLAŞ
 
ABD eski Başkanı JFK’in eşi Jackie Kennedy’nin suikasttan sonra çekilmiş ses kayıtları ortaya çıktı. First Lady, kayıtlarda JFK’in 19 yaşındaki bir Beyaz Saray stajyeriyle kaçamak yaptığını, kendisinin de iki evlilik dışı ilişkisi olduğunu itiraf ediyor...
 
Filmleri, dizileri çekilen, kitapları tüm dünyada milyonlar satan Beyaz Saray’ın en popüler çifti ile ilgili perde arkasında kalan gerçekler ilk kez en yetkili ağızdan gün ışığına çıkacak. Amerikan ABC televizyonu, Başkan Kennedy’nin eşi Jackie’nin Kennedy suikastından hemen sonra çekilen ses kayıtlarını yayınlayacağını duyurdu. Jackie Kennedy’nin, “Bunları ölümümden 50 yıl sonra yayınlayın. Erken yayınlanması durumunda Kennedy ailesinin bazı fertlerinin hayatı riske girebilir” diyerek Kennedy kütüphesinde bir kasaya koydurduğu kayıtların açığa çıkarılmasına çiftin kızı Caroline karar verdi. Annesinin 64 yaşında kanserden ölümünden 17 yıl sonra “Artık zamanı geldi” diyen Caroline Kennedy, annesinin “50 yıl” talimatını kaldırdı. 
 
‘Kocamı Johnson öldürdü’
 
Kayıtları ilk dinleyen ise kendisi ve ABC kanalının yöneticileri oldu. Kayıtlarda, “Bomba niteliğinde bilgiler” olduğunu belirten TV kanalı yönetcilerine göre önümüzdeki günlerde yayınlanacak kayıtlarda Jackie Kennedy, eşinin 19 yaşındaki bir Beyaz Saray stajyeriyle kaçamak yaptığından haberdar olduğunu, hatta yatak odasında genç kızın kilodunu bulduğunu anlatıyor. Kendisinin de masum olmadığını anlatan First Lady, “Ben de Hollywood yıldızı William Holden ve Fiat’ın patronu Gianni Agnelli ile ilişkiler yaşadım” diyor. Jackie, bu kaçamakların evliliklerine zarar verdiğini ancak suikattan önce yeniden yakınlaşmaya başladıklarını, hatta yeniden bir çocuk sahibi olmaya karar verdiklerini de söylüyor. First Lady’ye göre, JFK suikastının arkasında Kennedy’den sonra başkanlığı devralan Başkan Yardımcısı Johnson vardı. Johnson’ın Teksas’taki iş adamlarıyla işbirliği yaparak Kennedy suikastını organize ettiği ileri sürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız