SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"ABD'deki Açılış Ekim'de.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:40:48
A- A+ PAYLAŞ

Avrupa Malatyalılar Dernekleri Federasyonu (AMDF) Başkanı Murat Alabaş, ABD'nin New York kentinde, federasyonlarına bağlı olarak geçtiğimiz aylarda kurulan ve Mayıs ayında açılışının yapılması planlanırken ertelenen ABD Malatyalılar Derneği'nin resmi açılışını Ekim ayında yapacaklarını, açılış törenine Malatya Valisi Vasip Şahin ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın da katılacağını söyledi.

Alabaş, federasyonun Ağustos ayı toplantısını, geçtiğimiz günlerde Malatya Yaygın'da, AMDF'nin kurucu üyelerinden Yaygın Belediye Başkanı İrfan Karataş ve eşinin ev sahipliğinde gerçekleştirdiklerini, bu toplantıya Vali Vasip Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, AMDF Türkiye Temsilcisi Prof.Dr. Mesut Parlak, ABD Malatyalılar Derneği Başkanı Cumali Yakın, AMDF Hollanda Temsilcisi Abidin Kılıç, Avrupa Malatyasporlular Dernek Başkanı ve AMDF Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Aybek, AMDF Malatya Temsilcisi Mehmet Fendoğlu, AMDF Kurucu üyeleri Prof.Dr. Ali Koçyiğit ve Şahin Doğan ile diğer davetlilerin katıldıklarını bildirdi.

ABD'deki dernek açılışının Ekim ayında yapılacağını ve kendilerinin de katılacağını belirten Alabaş, ayrıca Kasım ayında Ankara'da yapılacak Malatya Günleri'ne de katııp stand açacaklarını bildirdi.

Toplantıda, federasyonun çalışmalarının da değerlendirildiğini belirten Alabaş, ayrıca Malatya'da ilk defa bir "Kernekliler Gecesi" düzenlenmesinin de gündeme geldiğini, bu gecenin 2013 sonu ya da 2014 yılı içerisinde yapılmasının planlandığını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız